İndirimler 22:00 da başlayıp 02:00 da bitiyor belki düşmemiş olabilir oraya.Hocam ben akakçeden fiyat geçmişine baktım en düşük 47k yı gördüm ama . Soğutucu yu güzel gözüksün diye onu istedim, şımardım galiba.
İndirimler 22:00 da başlayıp 02:00 da bitiyor belki düşmemiş olabilir oraya.Hocam ben akakçeden fiyat geçmişine baktım en düşük 47k yı gördüm ama . Soğutucu yu güzel gözüksün diye onu istedim, şımardım galiba.
Tamamdır teşekkür ederim takip edeceğim. Son olarak sistem önermede birebir yardımcı olabilecek bir youtube kanalı veya başka bir platformda birileri var mı? Üye olmak vs kaydıyla? Alıştım artık üye olma ücretlerineİndirimler 22:00 da başlayıp 02:00 da bitiyor belki düşmemiş olabilir oraya.
Nereye üye olup para ödüyorsunuz ya ? Forumlara sorun yeter. Pc hocası olur, technopat olur oralara sorsanız yeter. Bir de isterseniz beni discord üzerinden ekleyin bana da oradan sorarsınızTamamdır teşekkür ederim takip edeceğim. Son olarak sistem önermede birebir yardımcı olabilecek bir youtube kanalı veya başka bir platformda birileri var mı? Üye olmak vs kaydıyla? Alıştım artık üye olma ücretlerine
Nasıl ekleyebilirim siziNereye üye olup para ödüyorsunuz ya ? Forumlara sorun yeter. Pc hocası olur, technopat olur oralara sorsanız yeter. Bir de isterseniz beni discord üzerinden ekleyin bana da oradan sorarsınız
Biliyorum bu modeli gayet güzel kaliteli modeldir kendisiHocam bütün gün araştırma yaptım. Bir ekran kartı buldum. Baya olumlu konuşuyorlar fiyatıda çok uygun. Bir bakar mısınız?
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Bir de uyumsuz parçalar neler bilgilendirme yapabilir misiniz?
Instagram dan bana yaz ben detaylıca destek olurum niye para veriyorsunH
Hocam arada 10k dan fazla fark var, rgblisi beyaz sistemde çok sırıtmaz bence 10 k yı başka şekilde değerlendiririm. Sıvı soğutmada asusun pixel ekranlı soğutucusu çok hoşuma gidiyor ama sizler pek taraftar değilsiniz galiba onda. Anakartta herkes hem fikir gibi bende araştırdım beyaz olarak seçilebikecek iyi bir kart herhalde. Ayrıca 50 rtx serisi çıkacakmış belki önünüzdeki sene ekran kartını 50 serisi ile güncellerim diye düşündüm. Psu yu sizin dediğinizi alayım dedim. Anladığım bir konu, değil atx 3.0 demiştiniz ama inanın hiç bir şey anlamadım. YouTube taki pc toplayan kanallara para ile üye oldum hiç biride dönüş sağlamıyolar sağolsunlar. Sizlere çok minnettarım
Teşekkürler bu isimle mi aramam lazım siziBiliyorum bu modeli gayet güzel kaliteli modeldir kendisi
Instagram dan bana yaz ben detaylıca destek olurum niye para veriyorsun
Evet direk linki kopyalayın açınTeşekkürler bu isimle mi aramam lazım sizi
Galiba instagram vs linkleri gözükmüyor isminizle arayacağımEvet direk linki kopyalayın açın
Sizde isminizi söylerseniz bende yapabilirimGaliba instagram vs linkleri gözükmüyor isminizle arayacağım
@theozkaSizde isminizi söylerseniz bende yapabilirim
Oldu muSizde isminizi söylerseniz bende yapabilirim
Oğuzhan kılınç mi@theozka
Oldu mu
EvetOğuzhan kılınç mi
Hocam sizin içinde discordmu bırakıyorum, mr_ozkaNereye üye olup para ödüyorsunuz ya ? Forumlara sorun yeter. Pc hocası olur, technopat olur oralara sorsanız yeter. Bir de isterseniz beni discord üzerinden ekleyin bana da oradan sorarsınız