Bilindik markadan derken? Magic refiner mk31 gayet iyidirSalemunaleyküm dostlar bilindik markalardan olursa iyi olur.
Şey yanlış anlama ama![]()
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.505,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik olmadığını bilerek paylaştım. Hotswap değil diyorsunuz da kimse bunu istememiş zaten. Kaliteli bir membran klavye olduğu için pahalı sayılmaz çünkü siz hep %60 tarzda klavyeler öneriyorsunuz. Tamam iyi olabilir onu bilemem ama tercih edilmiyor.Şey yanlış anlama ama
Mekanik değil
Hotswap değil
Membrane için aşırı pahalı
Evet şuan na kadar başka yerlerde de hep %60 lık paylaşıyorlar, Rgb diyorum rainbow atıyorlar, bende zaten bu klavyeyi almayı düşünüyordum vatandan.Mekanik olmadığını bilerek paylaştım. Hotswap değil diyorsunuz da kimse bunu istememiş zaten. Kaliteli bir membran klavye olduğu için pahalı sayılmaz çünkü siz hep %60 tarzda klavyeler öneriyorsunuz. Tamam iyi olabilir onu bilemem ama tercih edilmiyor.
Siz bilirsiniz, sırf rgb için bakıyorsanız kötü klavyeler alırsınız ek olarak attığın klavyenin aydınlatmasına baktınız mı?Evet şuan na kadar başka yerlerde de hep %60 lık paylaşıyorlar, Rgb diyorum rainbow atıyorlar, bende zaten bu klavyeyi almayı düşünüyordum vatandan.
Bence gerçekten güzel bir klavye. Mekanik değil ama mekanik klavyelerin de fiyatı yüksek. Şimdiden hayırlı olsun.Evet şuan na kadar başka yerlerde de hep %60 lık paylaşıyorlar, Rgb diyorum rainbow atıyorlar, bende zaten bu klavyeyi almayı düşünüyordum vatandan.
Aynı fiyata gayet güzel mekaniklerde var aslındaBence gerçekten güzel bir klavye. Mekanik değil ama mekanik klavyelerin de fiyatı yüksek. Şimdiden hayırlı olsun.
Bildiğimiz "normal" klavye tabirine göre bahsediyoruz.Aynı fiyata gayet güzel mekaniklerde var aslında
Oda klavye buda klavyeBildiğimiz "normal" klavye tabirine göre bahsediyoruz.
Bu sizin attığınız klavyeleri insanların tercih etmesi için bir sebep değil bence. Normal klavye algısına uyması da her yerde gördüğümüz genel klavyelere benzer olması ile oluyor. Sizin paylaştıklarınız daha iyi olsa bile nadir ve az görülen ürünlerden. İnsanlarda buna ön yargılı bakıyor.Oda klavye buda klavye
Normal klavye algısına nasıl uyuyor?
Zaten atılan modelde “full size” değil “Tenklyess” bir klavye
Buda onların alınmayacak bir klavye olduğu anlamına gelmiyor. Bazı forumlardan yayılan fikirlerin sonucu böyle markaların tekeline düştü türkiyede piyasa. Anne Pro 2 çoğu kişi tarafından biliniyor seviliyor ama epomakerın başka bir klavyesi atılınca bilinmedik klavye deniliyor ama ikiside aynı markanın. Hotswap bir istek değil bir “+”dır çünkü klavyenin switchlerini keycaps gibi değiştirebiliriz.Bu sizin attığınız klavyeleri insanların tercih etmesi için bir sebep değil bence. Normal klavye algısına uyması da her yerde gördüğümüz genel klavyelere benzer olması ile oluyor. Sizin paylaştıklarınız daha iyi olsa bile nadir ve az görülen ürünlerden. İnsanlarda buna ön yargılı bakıyor.
%80i öyleşu steelseries in ürünleri insanları çok büyülüyor inanın gereksiz..