Öneri 800-1000 Arası Rgb Klavye Önerisi (Nisan 2023)

Orion_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Salemunaleyküm dostlar bilindik markalardan olursa iyi olur.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Şey yanlış anlama ama
Mekanik değil
Hotswap değil
Membrane için aşırı pahalı
Mekanik olmadığını bilerek paylaştım. Hotswap değil diyorsunuz da kimse bunu istememiş zaten. Kaliteli bir membran klavye olduğu için pahalı sayılmaz çünkü siz hep %60 tarzda klavyeler öneriyorsunuz. Tamam iyi olabilir onu bilemem ama tercih edilmiyor.

KS

Orion_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Mekanik olmadığını bilerek paylaştım. Hotswap değil diyorsunuz da kimse bunu istememiş zaten. Kaliteli bir membran klavye olduğu için pahalı sayılmaz çünkü siz hep %60 tarzda klavyeler öneriyorsunuz. Tamam iyi olabilir onu bilemem ama tercih edilmiyor.
Evet şuan na kadar başka yerlerde de hep %60 lık paylaşıyorlar, Rgb diyorum rainbow atıyorlar, bende zaten bu klavyeyi almayı düşünüyordum vatandan.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Evet şuan na kadar başka yerlerde de hep %60 lık paylaşıyorlar, Rgb diyorum rainbow atıyorlar, bende zaten bu klavyeyi almayı düşünüyordum vatandan.
Siz bilirsiniz, sırf rgb için bakıyorsanız kötü klavyeler alırsınız ek olarak attığın klavyenin aydınlatmasına baktınız mı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bence gerçekten güzel bir klavye. Mekanik değil ama mekanik klavyelerin de fiyatı yüksek. Şimdiden hayırlı olsun.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Oda klavye buda klavye :D
Normal klavye algısına nasıl uyuyor?
Zaten atılan modelde “full size” değil “Tenklyess” bir klavye
Bu sizin attığınız klavyeleri insanların tercih etmesi için bir sebep değil bence. Normal klavye algısına uyması da her yerde gördüğümüz genel klavyelere benzer olması ile oluyor. Sizin paylaştıklarınız daha iyi olsa bile nadir ve az görülen ürünlerden. İnsanlarda buna ön yargılı bakıyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bu sizin attığınız klavyeleri insanların tercih etmesi için bir sebep değil bence. Normal klavye algısına uyması da her yerde gördüğümüz genel klavyelere benzer olması ile oluyor. Sizin paylaştıklarınız daha iyi olsa bile nadir ve az görülen ürünlerden. İnsanlarda buna ön yargılı bakıyor.
Buda onların alınmayacak bir klavye olduğu anlamına gelmiyor. Bazı forumlardan yayılan fikirlerin sonucu böyle markaların tekeline düştü türkiyede piyasa. Anne Pro 2 çoğu kişi tarafından biliniyor seviliyor ama epomakerın başka bir klavyesi atılınca bilinmedik klavye deniliyor ama ikiside aynı markanın. Hotswap bir istek değil bir “+”dır çünkü klavyenin switchlerini keycaps gibi değiştirebiliriz.
Bazı arkadaşlar beni “razer fanboyu” olarak tanımlıyor fakat ben razerın ornata gibi modellerinide önermiyorum. Bir membrane klavyeye verilecek maksimum para 500-600 olmalı.
Mesela en ünlü forumlardan birine sorarsak 8-9 switch markası 3-5 tane switch türü vardır ve en iyiside “cherry mx”dir fakat aslında daha iyileri vardır
Gateron markası gayet iyi bir markadır mesela(sadece bir örnek)

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
şu steelseries in ürünleri insanları çok büyülüyor inanın gereksiz..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri