hocam mekanik olursa güzel olur, mouse olarak pek bilmediğimden bir şey diyemiyorum, iyi olsun yeterli. Markalar ise kaliteli ve uzun ömürlü olsun, siz zaten bilirsiniz ne kaliteli ne değil. size güveniyorum o yüzden. teşekkürler şimdiden.Akşam İncehesap indirimlerinde belki bir ürün girer indirime ama ben şimdilik bakacağım piyasada. Mekanik veya membran yada şu marka olmasın dediğiniz bir şey varsa belirtin.
tamamdır hocam sağ olun.Makanik bu bütçede biraz sıkıntı o yüzden sormuştum ama bakarım piyasaya.
tamamdır hocam elinize sağlık. bakacağım hepsine. akşam gaming gecesinde eğer güzel bir ürün bulursam onu alabilirim belki. teşekkürler..Klavye :
Mouse :
- Razer Cynosa V2 Chroma Membran - 549 TL
- HyperX Alloy Core Membran - 559 TL
- CORSAIR K55 PRO XT Membran - 679 TL
- SteelSeries Apex 3 TKL Membran - 729 TL
Bu bütçeye mekanik iyi bir markadan klavye bulamadım. GameBooster G918 Fire Storm , GamePower Warlock Compact , GamePower Ogre ürünleri var ama genelde bu tarz ürünler yerine kaliteli Membran klavye alınması taraftarıyım.
hocam en azından gamepower tarzı markaların mekaniğini almaktansa monster daha iyidir, hem red switch hem de fonskiyon tuşları da bol. çok sorun çıkartır mı sizce ?Çok önerdiğim bir marka değil klavyede ama alınabilir.
Aynı Swicth modelini kullanıyor ama Outemu marka. Olay burada ama tabi Monster markasında ürün almak diğer çin menşei markalardan daha iyidir. Genel kullanıcısı memnun alınabilir ürün.hocam en azından gamepower tarzı markaların mekaniğini almaktansa monster daha iyidir, hem red switch hem de fonskiyon tuşları da bol. çok sorun çıkartır mı sizce ?
outemu daha mı kötü hocam ? misal gamepower ne marka kullanıyor ?Aynı Swicth modelini kullanıyor ama Outemu marka. Olay burada ama tabi Monster markasında ürün almak diğer çin menşei markalardan daha iyidir. Genel kullanıcısı memnun alınabilir ürün.
Onlarda genelde aynı marka anahtarları kullanıyorlar evet. Genel olarak kötü bir anahtar üreticisi değil ama bu anahtar türünü kullanan bir sürü çin menşei firma ve ürün var. Genelde hep tuş sorunlarından bahsediyorlar. Ancak geneli yorumlamam gerekirse Monster ürünü iyi sorun yok. Hot-Swap-Box switch kullanmışlar üründe. Yani ileride sorun çıkarsa başka marka Switch ile kolayca değiştirilebilir sorun yok.outemu daha mı kötü hocam ? misal gamepower ne marka kullanıyor ?
alıyorum o zaman hocam hayırlısı ile...Onlarda genelde aynı marka anahtarları kullanıyorlar evet. Genel olarak kötü bir anahtar üreticisi değil ama bu anahtar türünü kullanan bir sürü çin menşei firma ve ürün var. Genelde hep tuş sorunlarından bahsediyorlar. Ancak geneli yorumlamam gerekirse Monster ürünü iyi sorun yok. Hot-Swap-Box switch kullanmışlar üründe. Yani ileride sorun çıkarsa başka marka Switch ile kolayca değiştirilebilir sorun yok.