900 - 1000 TL Klavye Ve Mouse Önerisi (19 Ağustos 2022)

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Arkadaşlar Selamlar,

Maksimum 1000 TL'ye kadar, mümkünse ikisi 900 TL geçmeyecek şekilde hem klavye hem mouse önerisi yapar mısınız?

mümkünse kaliteli markalar olsun. maks bütçem 900 - 950 TL.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Akşam İncehesap indirimlerinde belki bir ürün girer indirime ama ben şimdilik bakacağım piyasada. Mekanik veya membran yada şu marka olmasın dediğiniz bir şey varsa belirtin.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Akşam İncehesap indirimlerinde belki bir ürün girer indirime ama ben şimdilik bakacağım piyasada. Mekanik veya membran yada şu marka olmasın dediğiniz bir şey varsa belirtin.
hocam mekanik olursa güzel olur, mouse olarak pek bilmediğimden bir şey diyemiyorum, iyi olsun yeterli. Markalar ise kaliteli ve uzun ömürlü olsun, siz zaten bilirsiniz ne kaliteli ne değil. size güveniyorum o yüzden. teşekkürler şimdiden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Klavye :
  1. Razer Cynosa V2 Chroma Membran - 549 TL
  2. HyperX Alloy Core Membran - 559 TL
  3. CORSAIR K55 PRO XT Membran - 679 TL
  4. SteelSeries Apex 3 TKL Membran - 729 TL
Mouse :
  1. SteelSeries Rival 3 - 299 TL
  2. Razer Deathadder V2 Mini - 339 TL
Bu bütçeye mekanik iyi bir markadan klavye bulamadım. GameBooster G918 Fire Storm , GamePower Warlock Compact , GamePower Ogre ürünleri var ama genelde bu tarz ürünler yerine kaliteli Membran klavye alınması taraftarıyım.
tamamdır hocam elinize sağlık. bakacağım hepsine. akşam gaming gecesinde eğer güzel bir ürün bulursam onu alabilirim belki. teşekkürler..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
hocam en azından gamepower tarzı markaların mekaniğini almaktansa monster daha iyidir, hem red switch hem de fonskiyon tuşları da bol. çok sorun çıkartır mı sizce ?
Aynı Swicth modelini kullanıyor ama Outemu marka. Olay burada ama tabi Monster markasında ürün almak diğer çin menşei markalardan daha iyidir. Genel kullanıcısı memnun alınabilir ürün.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Aynı Swicth modelini kullanıyor ama Outemu marka. Olay burada ama tabi Monster markasında ürün almak diğer çin menşei markalardan daha iyidir. Genel kullanıcısı memnun alınabilir ürün.
outemu daha mı kötü hocam ? misal gamepower ne marka kullanıyor ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
outemu daha mı kötü hocam ? misal gamepower ne marka kullanıyor ?
Onlarda genelde aynı marka anahtarları kullanıyorlar evet. Genel olarak kötü bir anahtar üreticisi değil ama bu anahtar türünü kullanan bir sürü çin menşei firma ve ürün var. Genelde hep tuş sorunlarından bahsediyorlar. Ancak geneli yorumlamam gerekirse Monster ürünü iyi sorun yok. Hot-Swap-Box switch kullanmışlar üründe. Yani ileride sorun çıkarsa başka marka Switch ile kolayca değiştirilebilir sorun yok.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Onlarda genelde aynı marka anahtarları kullanıyorlar evet. Genel olarak kötü bir anahtar üreticisi değil ama bu anahtar türünü kullanan bir sürü çin menşei firma ve ürün var. Genelde hep tuş sorunlarından bahsediyorlar. Ancak geneli yorumlamam gerekirse Monster ürünü iyi sorun yok. Hot-Swap-Box switch kullanmışlar üründe. Yani ileride sorun çıkarsa başka marka Switch ile kolayca değiştirilebilir sorun yok.
alıyorum o zaman hocam hayırlısı ile...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri