Monitorde tercihim kesinlikle dell olurdu. Bu fiyat bandinda da g2422hs onerirdim. Kendimde kullaniyorum. Hem servisi cok kaliteli hemde urun gayet guzel.
Lenovo'da belirtilen Dell'de gayet kaliteli ürünler. Dell uzun zamandır satılıyor ve genel kullanıcılar memnun. Ekran kartınız için de bir sıkıntı çıkarmaz.
göz gezdirirken hiç görmedim fakat
Lenovo 23,8" G24-20 0,5MS(MPRT) 165Hz FreeSync hoşuma gitmişti ama siyah ışık testinde çok fazla süzme vardi
bu arada ekran kartım rx6700xt
Alınır. O da gayet iyi bir ürün. Eskiden burada yetkili Uğur hocam vardı kendisi önerirdi o modeli. Bilgisi yüksek biriydi kendisi.Lenovo g24-20 alınır mı? renklerin kalitesi benim için daha önemli çok az FPS oyunu oynayacağım
monitorun açıklama kısmında MPRT yazıyor bu ne demek oluyor hocamAlınır. O da gayet iyi bir ürün. Eskiden burada yetkili Uğur hocam vardı kendisi önerirdi o modeli. Bilgisi yüksek biriydi kendisi.
Tepkime süresini belirtiyor. Taner hocamın açıkladığı gibi 1MS MPRT değeri 4-5MS GTG ile eş değer sayılır , bir tür pazarlama stratejisi.monitorun açıklama ksiminda MPRT 0.5 MS yaziyor. Bu ne demek oluyor hocam?
monitorun açıklama kısmında MPRT yazıyor bu ne demek oluyor hocam
çok fazla kararsız kaldım monitörler arasında 5bin TL bütçem var genellikle hikayeli oyunlar oynayacağım hangi monitörü alacağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz
peki sizin önerdiğiniz monitörler var mı hocamTepkime süresini belirtiyor. Taner hocamın açıkladığı gibi 1MS MPRT değeri 4-5MS GTG ile eş değer sayılır , bir tür pazarlama stratejisi.
1ms MPRT vs 1ms GTG hangisi daha iyi?
Genel olarak baktığımda GTG daha iyi deniyor. Renk geçişi olarak filan hatta Benq sayfasında okuduğumda 1ms MPRT = 6,9 gtg ye eşitmiş. Bilen kişilere soruyorum sizce monitörde hangisi olmalı? hem oyun hem grafik tasarım anlamındaforum.pchocasi.com.tr
bu da hoşuma gitmişti satın alabilirim ama söylediğim gibi çok kararsizim![]()
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şuan dediğim gibi Dell G2422HS ve Lenovo G24-20 güzel alternatifler. Dell 1000TL farka değer mi orası tartışılır.peki sizin önerdiğiniz monitörler var mı hocam
peki ege arkadaşın attığı AOC nasıl o daha mantıklı geldi nedenseŞuan dediğim gibi Dell G2422HS ve Lenovo G24-20 güzel alternatifler. Dell 1000TL farka değer mi orası tartışılır.
O da iyidir. Bu 3 model genel olarak iyi ürünler zaten. Aralarında çok belirgin farklar yok. AOC güncel , hoparlörü var , güç tüketimi az ve pivot özelliği gibi artıları var. Ne fark var renk konusunu ortaya attınız bu ürün de 6 Bit + FRC. Çok takılacağımız bir konu değil bence.peki ege arkadaşın attığı AOC nasıl o daha mantıklı geldi nedense