Ağ (Ethernet) Bağlantı Sorunu

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
23471942_1894357044212462_7987122154327927171_n.jpg

kaldırıp res atıp tekrar denedik olmadı.  nasıl çözülür ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Driver'ı kaldırdınız yeniden kurdunuz olmadı ise modem arayüzünden modeme reset atın çözüm olma ihtimali var. Birde Windows 8 veya 10 kullanıyorsan Başlat 'tan ayarlara tıkla ve Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne gir ve Sorun Gider bölümünde İnternet bağlantılarına tıkla bakalım çözümü bulup uygulayabilecekmi.

KS

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Driver'ı kaldırdınız yeniden kurdunuz olmadı ise modem arayüzünden modeme reset atın çözüm olma ihtimali var.

23434964_1894358664212300_238293482231772056_n.jpg

Aygıt yöneticisinde şöyle bir hata var idi kaldırdım driver programı yok yani kendisi otomatik arar ise yeniden başlattım bilgisayarı çözüm olmadı

Enes Değirmenci' Alıntı:
Mustafa kardeşim bütün sıkıntılar seni buluyor be :)

yok yav düşük internet, laptop klavye ,eski kasa yeni donanım toplama bana ait diğerleri bir facebook dan arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum kimse yardım etmemiş :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mustafa Karadağ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Driver'ı kaldırdınız yeniden kurdunuz olmadı ise modem arayüzünden modeme reset atın çözüm olma ihtimali var.

23434964_1894358664212300_238293482231772056_n.jpg

Aygıt yöneticisinde şöyle bir hata var idi kaldırdım driver programı yok yani kendisi otomatik arar ise yeniden başlattım bilgisayarı çözüm olmadı

Enes Değirmenci' Alıntı:
Mustafa kardeşim bütün sıkıntılar seni buluyor be :)

yok yav ::D düşük internet, laptop klavye ,eski kasa yeni donanım toplama bana ait diğerleri bir facebook dan arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum kimse yardım etmemiş :D

Windows 8 veya 10 kullanıyorsan Başlat 'tan ayarlara tıkla ve Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne gir ve Sorun Gider bölümünde İnternet bağlantılarına tıkla bakalım çözümü bulup uygulayabilecekmi.

KS

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows 8 veya 10 kullanıyorsan Başlat 'tan ayarlara tıkla ve Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne gir ve Sorun Gider bölümünde İnternet bağlantılarına tıkla bakalım çözümü bulup uygulayabilecekmi.

yok hocam windows 7 driver booster dahi çözüm bulamadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mustafa Karadağ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

yok hocam windows 7 driver booster dahi çözüm bulamadı

Model numarası yazıyormu makinenin sitesinden driverını indirip kursan.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anlaşılan farklı bir sürücü gerekiyor sana bu sürücünün kartı sende yok diyor. Bu programı kur Driver Booster gibi ama daha gelişmiş ethernet kartı ile ilgili herşeyi önce PC den sil sonra bu programı kur ve tarat  program gerekli herşeyi kuracaktır.

KS

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anlaşılan farklı bir sürücü gerekiyor sana bu sürücünün kartı sende yok diyor. Bu programı kur Driver Booster gibi ama daha gelişmiş ethernet kartı ile ilgili herşeyi önce PC den sil sonra bu programı kur ve tarat  program gerekli herşeyi kuracaktır.

hocam masa üstü bilgisayar bu program da internet baglantısı istiyor

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mustafa Karadağ' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam masa üstü bilgisayar bu program da internet baglantısı istiyor

hocam bu sıkıntılarla formattan sonramı karşılaştın ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
AIDA64 indir ve kur ethernet katının modeli tam adı ile öğrenebilirsin driver larını bu şeklide bulabiliriz internet bağlı olamadan sorunu çözmek pek mümkün değil gibi bir şekilde biryerden bağlantı kur telefondan filan artık ve bu arada bir şey öğrenmek istiyorum modemde internet ışığın yanıyormu. Çünki eğer yanmıyor ise bu PC ile alakalı bir durum değil modem ile alakalı bağlantı ayarlarını alamıyorsun demektir PC den modem arayüzüne gir ve sözleşmende belirtilen bağlantı için olan k.adı ve şifreni düzgün bir şeklide gir sorun çözülebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri