- Tepki
- 54
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
goodram sizce iyi midir fiyatın göre alınır mı?
fiyatı güzel geldi zaten o yüzden sordum f/p mi diyeDaha iyi ürünler vardır ama bu fiyatta bence alınabilir.
bu varken alınmaz.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
www.n11.com
ailem n11 hateri olduğu için ordan alışveriş yapmıyorlar mecbur goodram almak zorunda kaldım o kadar fark olduğunu düşünmüyorum bence goodramde iyidirbu varken alınmaz.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
tavsiye etmiyorum 2. el chipsetlerin geri dönüştürülmesiyle üretilen ramlerailem n11 hateri olduğu için ordan alışveriş yapmıyorlar mecbur goodram almak zorunda kaldım o kadar fark olduğunu düşünmüyorum bence goodramde iyidir
siparişi iptal ediyim mi?tavsiye etmiyorum 2. el chipsetlerin geri dönüştürülmesiyle üretilen ramler
buda iyidir![]()
bence edip attıklarımdan birini alın daha iyi olursiparişi iptal ediyim mi?
o kadar kötü mü goodram ailem iptal etmeye fazla iyi karşılamıyordabence edip attıklarımdan birini alın daha iyi olur
Nasıl üretildiğini yazdım gerisi sana kalmışo kadar kötü mü goodram ailem iptal etmeye fazla iyi karşılamıyorda
kullanmışlığım oldu iyidir fazla sorun çıkarmaz idare eder diyebiliriz![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
tamamdır teşekkür ederimkullanmışlığım oldu iyidir fazla sorun çıkarmaz idare eder diyebiliriz
teşekkürlerNasıl üretildiğini yazdım gerisi sana kalmış
Rica ederimtamamdır teşekkür ederim
teşekkürler