Merhabalar am4 soket anakartımda am5 soket anakarta geçiyorum ancak işlemci soğutucu almadım am4 soket işlemcimin(ryzen5 1600af) stok soğutucusu yeni anakartıma uyar mı? (yeni işlemci ryzen5 7500f) soksa yeni soğutucu almalı mıyım ?
Yeni soğutucu alman lazım, o soğutucu hiç bir işe yaramaz. Bütçen ne ?Merhabalar am4 soket anakartımda am5 soket anakarta geçiyorum ancak işlemci soğutucu almadım am4 soket işlemcimin(ryzen5 1600af) stok soğutucusu yeni anakartıma uyar mı? (yeni işlemci ryzen5 7500f) soksa yeni soğutucu almalı mıyım ?
bütçede sıkıntı yok diyebilirim de ilçemdeki teknoloji markette ne varsa onu alacağım muhtemelen çünkü sistemi akşam kurmak istiyorum. termal macun almaya gideceğim orada bakıcam soğutucularaYeni soğutucu alman lazım, o soğutucu hiç bir işe yaramaz. Bütçen ne ?
| İşlemci modeli | Çekirdekler/iş parçacıkları | Temel frekanslarda ısı dağılımı, W (TDP/PL1) | Turbo frekanslarında maksimum ısı dağılımı, W (PPT/PL2) |
| Ryzen 5 7500F | 6 / 12 | 65 | 88 |
bulunduğunuz yerdeki teknoloji markette ne tarz bir ürün var bilmemiz mümkün değilbütçede sıkıntı yok diyebilirim de ilçemdeki teknoloji markette ne varsa onu alacağım muhtemelen çünkü sistemi akşam kurmak istiyorum. termal macun almaya gideceğim orada bakıcam soğutuculara