Amazon indirimli laptop

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1650 Laptoplar bile çok pahalı oldu. Bence fiyatı iyi sayılır. 8 GB Ram ilavesi de yapıldı mı güzel olur. 2 Slot var mı bilmiyorum ama desteklenen bellekte 16 GB yazıyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
1650 Laptoplar bile çok pahalı oldu. Bence fiyatı iyi sayılır. 8 GB Ram ilavesi de yapıldı mı güzel olur. 2 Slot var mı bilmiyorum ama desteklenen bellekte 16 GB yazıyor.
Evet hocam slot var 8 gb ram takmayı dusunuyorum orta seviye oyunları oynatırmı

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam bende mx230 lu notebook var bendekinin ekranı 1300*760 küsürlü birşeyler olması gerek. Ben wot tan başka oyun oynamam medium ayarlar 100 fps oynuyorum. Çok yorucu oyunlar oynamayacaksanız ihtiyacınızı görecektir.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sağolun hocam ama acer aspire serisinden hiç memnun değilim
Yani o segmentin çokta iyi olmadığını söyledim ama mobilde olsa 1650 li dizüstü her türlü mx350 dan iyi yani performans olarak. MX350 gta gibi bir oyunda yüksek ayarlarda 45 fps 25 fps arası git gel drop yapıyor demiş birisi ama 1650 de öyle bir problem olmaz büyük ihtimalle hem sizin linkini attığınız da acer ve o segmentte çok iyi değil sonuçta garantili alıyorsunuz bence aspire modelini araştırın kronik bir şey yoksa onu alın.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1650 İle zaten karşılaştırılamaz. MX450 bile 1650 den düşük kalıyor. Benim bildiğim serinin en yüksek modeli zaten MX450.

KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
1650 İle zaten karşılaştırılamaz. MX450 bile 1650 den düşük kalıyor. Benim bildiğim serinin en yüksek modeli zaten MX450.
Hocam 1650 için 4 bin lira fazla vermeye değermi sizce

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam 1650 için 4 bin lira fazla vermeye değermiş sizce
12k bütçem var dediğiniz için 1650 bulunmuyor dediğiniz için önerdim değmediğini düşünüyorsanız almayın zaten o size kalmış öyle yorumlayıp öneri yapmıştım hem başka oyunlarda oynarsanız ileri de idare edecektir ama mx kartlı dizüstü leri en fazla ofis ile internette gezinmek için tavsiye edebilirim ben kendi düşüncem :) Bana soracak olursanız hiç bir ürün şu anda o paraları hak etmiyor bizim paramız değersiz oldu iyi akşamlar:)

KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
12k bütçem var dediğiniz için 1650 bulunmuyor dediğiniz için önerdim değmediğini düşünüyorsanız almayın zaten o size kalmış öyle yorumlayıp öneri yapmıştım hem başka oyunlarda oynarsanız ileri de idare edecektir ama mx kartlı dizüstü leri en fazla ofis ile internette gezinmek için tavsiye edebilirim ben kendi düşüncem :)
Yok hocam ben alay için demedim yanlış anladınız benim eski laptopum zaten 1650 di ama cidden kararsız kaldığım için hepinizin fikrini öğrenmek istiyorum. Oraya yanlış yazdım fikirleriniz benim için önemli saygılarımla

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yok hocam ben alay için demedim yanlış anladınız benim eski laptopum zaten 1650 di ama cidden kararsız kaldığım için hepinizin fikrini öğrenmek istiyorum. Oraya yanlış yazdım fikirleriniz benim için önemli saygılarımla
Sorun yok alay vb. bir şey sezinlemedim sadece mx bir cihazdansa 1650 daha iyi gidecektir diye düşündüm arada baya fiyat farkı var ama o şekilde bakmadım neyse size de bir şey bulunur sözde okul dönemi indirim olması gerekiyor bindirim var her yerde :)

KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Sorun yok alay vb. bir şey sezinlemedim sadece mx bir cihazdansa 1650 daha iyi gidecektir diye düşündüm arada baya fiyat farkı var ama o şekilde bakmadım neyse size de bir şey bulunur sözde okul dönemi indirim olması gerekiyor bindirim var her yerde :)
Evet hocam malesef belki youtube kanalları indirimli laptop paylaşır diye beklıyorum ancak Onlar pek laptop ile ilgilenmiyorlar

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Amazon bunu daha ucuza satıyor çift kanal ram 16 yapıldığında 1080p normal ayarlarda min47 fps max 80 avg 64 fps ortalama veriyor hem 500tl daha ucuz ram takviyesi yaparsınız bir bakın link>>> amazon

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri