Merhaba Counter -Strike oyununda frames per second (fps) artırmak için ekran (görüntü) ayarlarında ekran modu 4:3 ken yaymak gerektğini öğrendim ama benim eski sürüm Catalyst Control Center da o seçenek yoktu bende yeni control center sürümünü yükledim ve ekran gitti ama ekran tamamen gitmedi yani bilgisayar laptop ve çok hafiften görünebiliyor ama okadar belli etmeden gösteriyor ki çalıştıgını olay gerçekleştikten birkaç dakika sonra farkettim ve hemen masaüstü bilgisayardaki mönitörü kablo ile laptopa bagladım ve suan ondan yazıyorum ve herhangi bir sıkıntı yok. Ama laptop hala görünmüyor (ayrıca mönitörüde varsayılan " ana " mönitör yaptım o konuda da skıntı yok). yani bilgisayarı kullanabiliyorum ama laptoptaki ekranı düzeltmem gerekiyor. FN tuşu ile ayarlanan parlaklık seceneklerine felan da baktım ayarladım ama hala aynı görünmüyor hiçbirşey. Ekran kartı yanmış olsaydı; bence yanmamıştır çünkü bilgisayar açılırken Asus felan yazan ekran hala görünüyor hatta windows başlatılıyor deyen kısım da düzgün çalışıyor ama sıkıntı ondan sonra başlıyor. Sıkıntı yeni yüklediğim driverlardan olsaydı da bu mönitörde de göünmezdi ekran diye düşünüyorum anlayan birisi yardım etsin lütfen çok acil