belli bir bütcen varmı varsa araştırman daha iyi olur aynı zamanda eğer yeni bir kasa için istiyosan güç kaynagını kasanın içinde olacak şekilde alman daha uygun olurAmd ryzen 5 5600g ye hangi guc kaynagi olur arkadaslar fazlada pahali olmasin bilen varsa yazabilir mi ramim 16 ssd 480
400W iyi bir PSU yeter fazla fazla ama bir bütçe limiti verirseniz kaliteden ne kadar ödün vereceğiz ona göre bakıp öneri yaparız.Amd ryzen 5 5600g ye hangi guc kaynagi olur arkadaslar fazlada pahali olmasin bilen varsa yazabilir mi ramim 16 ssd 480
reis 800 900 lira bandinda birsey olursa bir sikinti olmaz400W iyi bir PSU yeter fazla fazla ama bir bütçe limiti verirseniz kaliteden ne kadar ödün vereceğiz ona göre bakıp öneri yaparız.
ilerde ekran karti takicam bilgisayarima ileriye donuk bi guc kaynagi istiyorumKaç watt güç kaynağı istiyorsunuz
wattin benim icin bi onemi yokKaç watt güç kaynağı istiyorsunuz
O zaman bunu öneririmilerde ekran karti takicam bilgisayarima ileriye donuk bi guc kaynagi istiyorum
ilerde ekran karti takicam bilgisayarima ileriye donuk bi guc kaynagi istiyorum
Powerboost alınmaz. Kalitesiz bir marka.![]()
Power Boost Powerboost Glacıer Htx650-b1 650w 80+ Bronze Psu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost Powerboost Glacıer Htx650-b1 650w 80+ Bronze Psu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Power Boost Powerboost Glacıer Htx650-b1 650w 80+ Bronze Psu özelliklerini incele, 954,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
reis o zaman senin dedigini mi alayim
Alabiliyorsan o alınabilir çünkü bu fiyatlarda pek PSU yok.reis o zaman senin dedigini mi alayim
tamamdir cok cagolun hepiniz yardimci oldunuz tesekkur ederim, cidden bu forumdaki kisiler cok iyi insanlar diger forumlar gibi degil.Alabiliyorsan o alınabilir çünkü bu fiyatlarda pek PSU yok.