AMD Ryzen 9 7900X'li bu sistem sizce toplanır mı ?

muratoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar bu sistemi almaya değer mi sizce ?

Ekli dosyalar

• sistem.png
    sistem.png
    102.6 KB · Görüntüleme: 79

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Fiyat olarak pahalı olduğunu düşünüyorum. Eğer isterseniz ayrı olarak toplama yapabiliriz.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
hepsi ayrı ayrı satın aldım zaten değer mi sizce
eğer çok ilerlerde kullanmak istiyorsan (6-7 yıl) bu sistemi tercih edebilirsin ama yok ilerde param olur buna geçerim diyorsan orta segment al çünkü parçalar daha yeni bundan 1 yıl sonra parçalar bu kadar pahalı olmaz

KS

muratoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eğer çok ilerlerde kullanmak istiyorsan (6-7 yıl) bu sistemi tercih edebilirsin ama yok ilerde param olur buna geçerim diyorsan orta segment al çünkü parçalar daha yeni bundan 1 yıl sonra parçalar bu kadar pahalı olmaz
yani uzun vadeli kullanmak için alıyorum

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
yani uzun vadeli kullanmak için alıyorum
tabi uzun vadeli alıyorsun fakat şimdi rtx4000 serisi çıkacak dediğim gibi az daha beklersen fiyatlarda net düşüş olur ve bu fiyatlar yüksek fiyatlı sistemlerde arasında çok fark oluyor yani beklersen geri kalan paraya monitör ekipman vs dizebilirsin

KS

muratoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tabi uzun vadeli alıyorsun fakat şimdi rtx4000 serisi çıkacak dediğim gibi az daha beklersen fiyatlarda net düşüş olur ve bu fiyatlar yüksek fiyatlı sistemlerde arasında çok fark oluyor yani beklersen geri kalan paraya monitör ekipman vs dizebilirsin
mantıklı kanka biraz düşünücem

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
3080ti bugün son gün 23 bin MSI ben 10gb olanı aldım aralarında pek fark yok gereksiz yüksek bütçe. Bu sisteme bu parayı veren de ne bilim gülerim yani.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
67-68 arasında bir fiyat çıkıyor. 5k TL farkla rtx 3090ti da tercih edebilirsin. Eğer aciliyeti yoksa rtx40xx serisini bekleyebilirsiniz.

KS

muratoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yani kanka benim topladıklarım daha iyi değil mi sence aynı fiyatta denk geliyor parçalar daha iyi ekran kartlarının arasındada 8-10 fps fark var çok değişen bişey olmadı yani

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
4090 vs 3090 videosu var çok uçuk farklar var bütçe varsa kardeşim 4 serisini al bence ama çok pahalı olur tahminim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri