Anakart Öneri

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
B450M A II daha iyi bir modeldir. M K II de alınabilir ama M A daha yüksek diye biliyorum.
hocam o anakartı bios güncelleyip gönderen bir site bulamadım ve benim işlemcim ryzen 5 5500 sanırım bios güncellenmesse görüntü gelmez ve nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum elimde eski bir işlemcide yok

@Syqex

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
hocam o anakartı bios güncelleyip gönderen bir site bulamadım ve benim işlemcim ryzen 5 5500 sanırım bios güncellenmesse görüntü gelmez ve nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum elimde eski bir işlemcide yok
Aldığınız yere not bıraktığınızda güncellemeleri lazım. Hepsiburada gibi yerler belki güncellemez de İtopya , İnventus , incehesap gibi yerler günceller genelde. En kötü ihtimalle anakartı direk servise götürüp Bios güncelleme işlemci yaptırıp geri alırsınız. Vatan Bilgisayar da falan güncelleme yapabiliyorlar bazen.

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Aldığınız yere not bıraktığınızda güncellemeleri lazım. Hepsiburada gibi yerler belki güncellemez de İtopya , İnventus , incehesap gibi yerler günceller genelde. En kötü ihtimalle anakartı direk servise götürüp Bios güncelleme işlemci yaptırıp geri alırsınız. Vatan Bilgisayar da falan güncelleme yapabiliyorlar bazen.
anakartı şehrimdeki vatan mağzasına getirsem güncelleme yaparlar mı

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Şimdi benim S2h a bios güncellemesi mi yapmam gerekecek ?

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Haydaa belki yeni üretim b450 dir benim anakartım bunu kontrol edebileceğim birşey var mı ?
bende cok sevinmistim pc toplarken bios güncel gelicek falan bazı yerler güncellemeden gönderiyormus hocam bu sıkıntıya soktu beni

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri