Anakart Önerisi

Adamantium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart olarak gigabyte B450 gaming x alacaktım ama arkadaşım ileride pc güncellerken yeni bir işlemci almak istesen (ryzen 5 3600e sahibim)anakartıda değiştirmen gerekir hemde bu anakart 1.ve 2.nesil ryzenleri çalıştırıyor dedi benimde kafam karıştı bu anakartın fiyatı 700 küsürlerde kendimi 1000 tl kadar zorlayabilirim ki beni 5-6 sene idare etse yeter o yaştan sonra oyun oynarmiyim bilmiyorum. Sizce bu kadar yeterli olurmu yoksa daha üstun bir kart almalimiyim bana önerirmisiniz ?
3600 mhz ram kullanacağım 4000 lere bütçem yetmiyor.

Meyveli Cips

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşın kafadan sallamış.
Destekler, sorun olmaz.
İndirimlerden B550M PRO VDH bulabilirsen daha iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızın yani B450 Gaming X modelinin bu bağlantıdan bakabilirsiniz Ryzen 5000 serisi için güncellemesi var yani desteği var anakartın sorun yok alabilirsiniz anakartı. Benzer fiyata B550 almanızın pek bir avantajı yok şuan için ama ileride belki B550 anakartlar Ryzen 6000 serisinide destekleyebilir ama bu bir ihtimal değil gibi duruyor. Yani anakart seçerken bu B450 Gaming X anakartı ile benzer özelliklerde bir B550 almanız pek bir anlam ifade etmiyor. Daha iyi ses ve ağ kartı vs. varsa kararınınız B550 den yana kullanın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri