Anakart Önerisi

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Elimde i5-13600k işlemci ve ddr 5 ram var anakart önerilerinizi bekliyorum

Berto/18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Son düzenleme:

Berto/18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında bende prime z690 a vardı ama onda sıkıntı vardı onu iade edeceğim yine aynı modelde sıkıntı çıkar diye korkuyorum

Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eğer ki alacağım dersen 5. anakart nasıl onu bilmiyorum ama şuanda benim de her sayfadan takip ettiğim en f/p+ ürünleri attım 3. link zaten en son çıkan anakart

KS

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eğer ki alacağım dersen 5. anakart nasıl onu bilmiyorum ama şuanda benim de her sayfadan takip ettiğim en f/p+ ürünleri attım 3. link zaten en son çıkan anakart
Asus prime z790-P olur mu?

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Aslında bende prime z690 a vardı ama onda sıkıntı vardı onu iade edeceğim yine aynı modelde sıkıntı çıkar diye korkuyorum
Güzel insan asus anakartlarını özellikle her bir sınıfını inceledim senin işlemcin k serinin güçlü işlemcilerinden o yüzden prime alma anakartını senin seçeceğin asus sınıflarından rog olması lazım.
Çünkü k işlemcilerini daha çok rog serilerine kıyasla testleri yapılıyor.
Sana tavsiyem;

fakat dersen param yok senin anakart primerlerin içinde en iyi olanıdır. Sorun çıkmasının nedeni tamamiyle şansadır. Zaten asus olduğu için sorun olmaz her türlü geri ödemesini veya yeni bir anakart gönderir.

Asus prime z790-P olur mu?
p en büyük hatan olur. Bu şeye benzer attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur.

KS

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güzel insan asus anakartlarını özellikle her bir sınıfını inceledim senin işlemcin k serinin güçlü işlemcilerinden o yüzden prime alma anakartını senin seçeceğin asus sınıflarından rog olması lazım.
Çünkü k işlemcilerini daha çok rog serilerine kıyasla testleri yapılıyor.
Sana tavsiyem;

fakat dersen param yok senin anakart primerlerin içinde en iyi olanıdır. Sorun çıkmasının nedeni tamamiyle şansadır. Zaten asus olduğu için sorun olmaz her türlü geri ödemesini veya yeni bir anakart gönderir.

p en büyük hatan olur. Bu şeye benzer attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur.
Benim fazla bilgim yok bu bilgisayarlar hakkında ama aklıma birşey takıldı benim anakartımda 12. Nesil işlemciler için hazır yazıyor ama benim ki 13 belki de ondan dolayı olmamıştır diye düşünüyorum bir de yt den baktığımda kimse bu işlemciyle bu anakartı birlikte kullanmıyor

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Benim fazla bilgim yok bu bilgisayarlar hakkında ama aklıma birşey takıldı benim anakartımda 12. Nesil işlemciler için hazır yazıyor ama benim ki 13 belki de ondan dolayı olmamıştır diye düşünüyorum
Senin işlemcin 1700 pimli i5 13600k
Senin anakartın olan
Asus prime z690-A da 1700 pimli yani sorun yok.
Yani sorun ondan kaynaklı değildir.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Ayrıca güzel insan o reklam eski yani 2021 yılında çıkan bir anakartta 13 nesil yazması saçma olurdu çünkü 13 nesil işlemciler 2022 yılında çıktı :)

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Yani aynı anakarttan mı alayım?
Yani bir sorun yaşamazsın. Eğer paran varsa rog strix düşünebilirsin sana paylaştım ama 2 katı fiyat zaten. Ama yoksa aynısını al sorun olmaz. Ama sakın p alma ;)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
KS

Shanks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yani bir sorun yaşamazsın. Eğer paran varsa rog strix düşünebilirsin sana paylaştım ama 2 katı fiyat zaten. Ama yoksa aynısını al sorun olmaz. Ama sakın p alma ;)
Aynen ya rog strix çok uçuk bu kartta kalırım gibi gözüküyor eğer yine hata olursa ram de sıkıntı vardır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri