yukarıda paylaşılan Asus markalı olanlardan bir tanesini alabilirsinElimde i5-13600k işlemci ve ddr 5 ram var anakart önerilerinizi bekliyorum
Aslında bende prime z690 a vardı ama onda sıkıntı vardı onu iade edeceğim yine aynı modelde sıkıntı çıkar diye korkuyorumyukarıda paylaşılan Asus markalı olanlardan bir tanesini alabilirsin![]()
Aslında bende prime z690 a vardı ama onda sıkıntı vardı onu iade edeceğim yine aynı modelde sıkıntı çıkar diye korkuyorum
Asus prime z790-P olur mu?Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama eğer ki alacağım dersen 5. anakart nasıl onu bilmiyorum ama şuanda benim de her sayfadan takip ettiğim en f/p+ ürünleri attım 3. link zaten en son çıkan anakart
Güzel insan asus anakartlarını özellikle her bir sınıfını inceledim senin işlemcin k serinin güçlü işlemcilerinden o yüzden prime alma anakartını senin seçeceğin asus sınıflarından rog olması lazım.Aslında bende prime z690 a vardı ama onda sıkıntı vardı onu iade edeceğim yine aynı modelde sıkıntı çıkar diye korkuyorum
p en büyük hatan olur. Bu şeye benzer attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur.Asus prime z790-P olur mu?
Benim fazla bilgim yok bu bilgisayarlar hakkında ama aklıma birşey takıldı benim anakartımda 12. Nesil işlemciler için hazır yazıyor ama benim ki 13 belki de ondan dolayı olmamıştır diye düşünüyorum bir de yt den baktığımda kimse bu işlemciyle bu anakartı birlikte kullanmıyorGüzel insan asus anakartlarını özellikle her bir sınıfını inceledim senin işlemcin k serinin güçlü işlemcilerinden o yüzden prime alma anakartını senin seçeceğin asus sınıflarından rog olması lazım.
Çünkü k işlemcilerini daha çok rog serilerine kıyasla testleri yapılıyor.
Sana tavsiyem;
fakat dersen param yok senin anakart primerlerin içinde en iyi olanıdır. Sorun çıkmasının nedeni tamamiyle şansadır. Zaten asus olduğu için sorun olmaz her türlü geri ödemesini veya yeni bir anakart gönderir.
Asus ROG Strix Z690-E Gaming WiFi - Asus Prime Z690-A Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus ROG Strix Z690-E Gaming WiFi - Asus Prime Z690-A özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
p en büyük hatan olur. Bu şeye benzer attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur.
Senin işlemcin 1700 pimli i5 13600kBenim fazla bilgim yok bu bilgisayarlar hakkında ama aklıma birşey takıldı benim anakartımda 12. Nesil işlemciler için hazır yazıyor ama benim ki 13 belki de ondan dolayı olmamıştır diye düşünüyorum
Peki 12. Nesil işlemciler için hazır olayı noluyor?Senin işlemcin 1700 pimli i5 13600k
Senin anakartın olan
Asus prime z690-A da 1700 pimli yani sorun yok.
Yani sorun ondan kaynaklı değildir.
Yani aynı anakarttan mı alayım?Ayrıca güzel insan o reklam eski yani 2021 yılında çıkan bir anakartta 13 nesil yazması saçma olurdu çünkü 13 nesil işlemciler 2022 yılında çıktı![]()
Tamamdır sağolun iyi akşamlarIntel® Core™ i5-13600K Processor (24M Cache, up to 5.10 GHz) Compatible Products | Intel
Intel® Core™ i5-13600K Processor (24M Cache, up to 5.10 GHz) - Compatible products.www.intel.com.tr
bak yoga setinde ne var z690 yani bir sorun yok
Linki açamadım ve benim ramim ddr 5![]()
MSI MPG Z790 EDGE WIFI DDR4 Intel Z790 Soket 1700 DDR4 5333(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yani bir sorun yaşamazsın. Eğer paran varsa rog strix düşünebilirsin sana paylaştım ama 2 katı fiyat zaten. Ama yoksa aynısını al sorun olmaz. Ama sakın p almaYani aynı anakarttan mı alayım?
Linki açamadım ve benim ramim ddr 5
Aynen ya rog strix çok uçuk bu kartta kalırım gibi gözüküyor eğer yine hata olursa ram de sıkıntı vardırYani bir sorun yaşamazsın. Eğer paran varsa rog strix düşünebilirsin sana paylaştım ama 2 katı fiyat zaten. Ama yoksa aynısını al sorun olmaz. Ama sakın p alma![]()
nasıl bir sorun oldu size tam olarakAynen ya rog strix çok uçuk bu kartta kalırım gibi gözüküyor eğer yine hata olursa ram de sıkıntı vardır