Anakartımda argb header ve vdg girişi olmadığı için fanlarımın rgbsi çalışmıyor. Tek soketli bir kontrolcü aldım fakat çalışmadı diğer çoğaltıcı hubları da araştırdığımda faydalı bilgiye rastlamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
bununla ilgili pek bilgim yok molex bağlantı nasıl kurulur ek kablo gerekiyor mu pek birşey bilmediğim için denemedim internette de bununla ilgili anlayabileceğim türden bilgiler bulamadımMolex bağlantı ile çalıştırmayı denediniz mi?
pin sayıları fark ediyor argb 3pin 5v, rgb 4 pin 12v soketleri doğru yerlere takmanız lazım rgb kablonuz 3pinliyse argb kısmına takmalısınızbenim anakartimda argb rgb portlari bulunuyor farkları tam olarak nedir ikisindede rgb ledleri yanmaz mi
PSU üzerinden gelen kabloya bağlıyorsunuz. Kablo şöyle. İç kısmında pinler var.bununla ilgili pek bilgim yok molex bağlantı nasıl kurulur ek kablo gerekiyor mu pek birşey bilmediğim için denemedim internette de bununla ilgili anlayabileceğim türden bilgiler bulamadım
daha sonra neler yapmam gerek detaylandırabilir misiniz molex kablosu hakkında maalesef hiçbir fikrim yokPSU üzerinden gelen kabloya bağlıyorsunuz. Kablo şöyle. İç kısmında pinler var.
Ekli dosyayı görüntüle 23176
Fanda bunla aynı dış yapıya sahip içinde 2 giriş olan hâli oluyor diye biliyorum. PSU kablolarına bakarsanız bunun içinde 4 pin olan hâlini fandan çıkana takınca RGB ışıkların yanması gerekir. Kendimde öyle kullanıyorum.daha sonra neler yapmam gerek detaylandırabilir misiniz molex kablosu hakkında maalesef hiçbir fikrim yok
PSU dan bu şekil 2 adet 6pinli 2 adet 2 pinli kablo çıkıyor geri kalan kablolar da sata kablosu acaba anakartta atx 12v kısmından 6pinli kabloyu söküp buraya mı takmalıyım?Fanda bunla aynı dış yapıya sahip içinde 2 giriş olan hâli oluyor diye biliyorum. PSU kablolarına bakarsanız bunun içinde 4 pin olan hâlini fandan çıkana takınca RGB ışıkların yanması gerekir. Kendimde öyle kullanıyorum.
buldum molex kablosunu bunları yanlış atmışımPSU dan bu şekil 2 adet 6pinli 2 adet 2 pinli kablo çıkıyor geri kalan kablolar da sata kablosu acaba anakartta atx 12v kısmından 6pinli kabloyu söküp buraya mı takmalıyım?
PSU modeli nedir? Belki yeterli sayıda molex kablo olmayabilir. Bir şey çıkarmanıza gerek yok.PSU dan bu şekil 2 adet 6pinli 2 adet 2 pinli kablo çıkıyor geri kalan kablolar da sata kablosu acaba anakartta atx 12v kısmından 6pinli kabloyu söküp buraya mı takmalıyım?
modeli fsp, power girişinin arkasından çıkan bir molex var bide ayrı olarak molex kablosu var fakat bu kablolara neyi bağlayacağımı bilmiyorumPSU modeli nedir? Belki yeterli sayıda molex kablo olmayabilir. Bir şey çıkarmanıza gerek yok.
yabancı bir videoya denk geldim o da sizin gibi yapmış fakat fanlarımdan öyle bir kablo gelmiyor çok didikledim fakat yok. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kusura bakmayın sizi de çok yordum ben son çare farklı kontrolcüyle denicem o da olmazsa ışıksız kullanmaya devam edicemKendi kasamdan çektiğim görüntülerle göstereyim. Bu benim bildiğim ama fanların son devirde ve sesli çalışmasını sağlayan bir yöntem.
Tek kablo olan fotoğraf PSU kablosu , fanlardan çıkan kabloları ona takıyorum. İkili olan fotoğraf fanlardan gelen kablolar. Biri DeepCool kasa fanı diğeri ise markasız bir şey ama RGB ışığı var. İkili kabloyu biri önlü biri arkalı olacak şekilde birbilerine takıp sonra PSU üzerindeki bağlantıya taktığımızda fanlarda RGB ışıkları da çalışıyor. Benimde anakartımda tek fan girişi var.
Benimde bilgim sınırlı , yardım etmek isterdim.yabancı bir videoya denk geldim o da sizin gibi yapmış fakat fanlarımdan öyle bir kablo gelmiyor çok didikledim fakat yok. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kusura bakmayın sizi de çok yordum ben son çare farklı kontrolcüyle denicem o da olmazsa ışıksız kullanmaya devam edicem