Asus GTX 1050Ti Ekran Kartı Cs go Fps Sorunu

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Suan darbogaz olayi yada islemci yetmiyor olabilir mi suan ne diyorsun ? Bu degerlere gore yardimci oldugun icin tesekkur ederim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam öncelikle ben teşekkür ederim darboğaz yok

Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu sorun tek cs demi oluyor onu anlamak için başka oyununuz varsa test edebilirmisiniz YouTube daki testlerle karşılaştırip bize yazarsanız sevinirim

Buna baktinizmi hocam

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Suan iateyim aksam bakacam olmazsa oem win10 kuracam pubg oyunu var onda deneyecem bakalim

Pubg sikinti tam oyun oturmadi zaten fps sorunu var onda baska oyun denemem lazim

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Mass' Alıntı:
Psu 500 w thermaltake markasi peki anakartla alakali olabilir mi ?

Sorun olmaz tt den yana yazılımsaldır sonuçları bekliyoruz

UzmanPC' Alıntı:
Arama yerine cmd yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır
CHKDSK C: /R  yaz entera tıkla (C) sistemin kurulu olduğu kısım senden başlangıçta tarama için izin isteyecek e veya y harfi ister bunlardan birini yaz enter de yeniden başlat sistemi tarayıp düzeltmeye çalışacaktır

Enes Değirmenci' Alıntı:
Sonuçları bekliyorum

Arkadaşlar merhaba PUBG 15 - 20 DAk Ultra ayarlarda denedim ekran kartı kullanımı % 99 cıktı ve değerler nasıl arkadaslar ?

yzvL1M.jpg

8N3D3r.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Mass' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Sorun olmaz tt den yana yazılımsaldır sonuçları bekliyoruz

UzmanPC' Alıntı:
Arama yerine cmd yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır
CHKDSK C: /R  yaz entera tıkla (C) sistemin kurulu olduğu kısım senden başlangıçta tarama için izin isteyecek e veya y harfi ister bunlardan birini yaz enter de yeniden başlat sistemi tarayıp düzeltmeye çalışacaktır

Enes Değirmenci' Alıntı:
Sonuçları bekliyorum

Arkadaşlar merhaba PUBG 15 - 20 DAk Ultra ayarlarda denedim ekran kartı kullanımı % 99 cıktı ve değerler nasıl arkadaslar ?

yzvL1M.jpg

8N3D3r.jpg

gayet iyi

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
reis şuan sistem olarak ozaman bi win10 kurim temizliyim tekrar bakarız artık ama hala cs go da 120 130 fps almasını cozmus degılım

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Mass' Alıntı:
reis şuan sistem olarak ozaman bi win10 kurim temizliyim tekrar bakarız artık ama hala cs go da 120 130 fps almasını cozmus degılım
kaspersky ı bi dene full tarama yap sonra formatla yine kasperskyla tarama yaptır tamamdır :)

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:
Kaspersky en sağlamı :D

kaspersky ı denemiştim ancak şimdi ismini unuttum uzmanpc hocam bana bi antivirus önermişti o çok hoşuma gitmişti ismini unuttum a ile başlıyodu  :D :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ESET ve Kasperky en sağlam ve en çok kullanılan AV yazılımlarıdır Kaspersky 'nin ücretsiz yeni bir versiyonu var çok ciddi virüsleri bulamayabilir ama genel kullanımda çok faydalı bir dene istersen Bu linkten indirebilirsin. Birde attığın resimlerde az biraz darboğaz var işlemci yükünün fazla GPU yükünün %80 lerde olduğu yer orası bi miktar darboğaz demek. %10-15 arası performans kaybına denk buda.

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok tesekkur ederim oncelikle sifirdan win10 pro kuracam oem key aldim ama hala sunu anlamis degilim eger gene ayni seyleri yasardan islemci amd fx 8320 cok mu kotu de azda olsa dar bogaz olayi yasiyor pc ben anlamadim bu işi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri