O bende de açıktı farkında olmadan fps i dusurmedi hiç özellikle test ettim ancak sistemden sisteme değişir 
Enes Değirmenci' Alıntı:Bu sorun tek cs demi oluyor onu anlamak için başka oyununuz varsa test edebilirmisiniz YouTube daki testlerle karşılaştırip bize yazarsanız sevinirim
BilgisayarcıGenç' Alıntı:Mass' Alıntı:Psu 500 w thermaltake markasi peki anakartla alakali olabilir mi ?
Sorun olmaz tt den yana yazılımsaldır sonuçları bekliyoruz
UzmanPC' Alıntı:Arama yerine cmd yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır
CHKDSK C: /R yaz entera tıkla (C) sistemin kurulu olduğu kısım senden başlangıçta tarama için izin isteyecek e veya y harfi ister bunlardan birini yaz enter de yeniden başlat sistemi tarayıp düzeltmeye çalışacaktır
Enes Değirmenci' Alıntı:Sonuçları bekliyorum
Mass' Alıntı:BilgisayarcıGenç' Alıntı:Sorun olmaz tt den yana yazılımsaldır sonuçları bekliyoruz
UzmanPC' Alıntı:Arama yerine cmd yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır
CHKDSK C: /R yaz entera tıkla (C) sistemin kurulu olduğu kısım senden başlangıçta tarama için izin isteyecek e veya y harfi ister bunlardan birini yaz enter de yeniden başlat sistemi tarayıp düzeltmeye çalışacaktır
Enes Değirmenci' Alıntı:Sonuçları bekliyorum
Arkadaşlar merhaba PUBG 15 - 20 DAk Ultra ayarlarda denedim ekran kartı kullanımı % 99 cıktı ve değerler nasıl arkadaslar ?
![]()
![]()
kaspersky ı bi dene full tarama yap sonra formatla yine kasperskyla tarama yaptır tamamdırMass' Alıntı:reis şuan sistem olarak ozaman bi win10 kurim temizliyim tekrar bakarız artık ama hala cs go da 120 130 fps almasını cozmus degılım
Enes Değirmenci' Alıntı:Kaspersky en sağlamı![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Hocam pcye o kadar çok virüs girdiki hepsini temizledi mübarek![]()