Yukarıda ismi belirtilen, Armoury Crate'nin bir parçası olan -nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum- bu uygulama, her pc açılışında yüksek cpu ve güç tüketimine neden oluyor. Yaklaşık 1 ila 2 dakika sonra yavaşça ortadan kayboluyor. Şimdi bu uygulama Armoury Crate'de fan hızlarını istediğim gibi ayarlayabilmeme yarıyor. Ama bu bahsettiğim sorun daha önceden yoktu. Yani pcyi ilk topladığım ve kullandığım zamanlarda. Ne zaman başladı bilmiyorum ama sanırsam formattan sonra kendini göstermeye başlamıştı. Bu sorunu daha önce yaşamış olan ve nasıl halledilebileceğini bilen birileri var mı?
NOT: Bu sorun başladıktan sonra bitmeyen sıkıntılar yüzünden birkaç defa format atmıştım. Yani temiz format ile düzeltilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bu uygulamayı devre dışı da bıraktım. Ve sorun ortadan yok oldu. Ama sonra yeni bir sorun çıktı bu sefer. O da Armoury Crate'nin açılmaması.
NOT: Bu sorun başladıktan sonra bitmeyen sıkıntılar yüzünden birkaç defa format atmıştım. Yani temiz format ile düzeltilebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bu uygulamayı devre dışı da bıraktım. Ve sorun ortadan yok oldu. Ama sonra yeni bir sorun çıktı bu sefer. O da Armoury Crate'nin açılmaması.