Asus Prime B450-Plus/Gigabyte B550M S2H

selamethan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba;

1000 lira bandında Asus Prime B450-Plus ve Gigabyte B550M S2H anakartlarını buldum. Sizce hangisini almalıyım?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Asus Prime B450 Plus yok diye biliyorum Plus TUF serisinde var. B450 Plus B450 ler arasında yüksek ama B550 anakartlar PCI 4.0 destekliyor bence B550M S2H seçmek daha mantıklı olur.

KS

selamethan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İlginiz için teşekkür ederim. Medimarkt mağazasında buldum iki ürünü de. Güncel olanı almak her zaman için daha iyi sanırım. Asus kalitesi bir tık aklımı çelmişti. Fakat tavsiyenize uyacağım.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
İlginiz için teşekkür ederim. Medimarkt mağazasında buldum iki ürünü de. Güncel olanı almak her zaman için daha iyi sanırım. Asus kalitesi bir tık aklımı çelmişti. Fakat tavsiyenize uyacağım.
Farklı yerlerde daha ucuza bulabilirsiniz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Asus marka olarak ilginizi çekebilir ama ikisi farklı seviye anakartlar. Biri B450 biri B550. PCI 4.0 desteği var bu işlemci , ekran kartı ve SSD için önemli.

KS

selamethan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Asus marka olarak ilginizi çekebilir ama ikisi farklı seviye anakartlar. Biri B450 biri B550. PCI 4.0 desteği var bu işlemci , ekran kartı ve SSD için önemli.
İkisinin farklı seviyeler olduğunu biliyorum fakat bazı durumlarda alt seviyelerdeki kartların özellikleri üst seviye ile yarışabilir durumda oluyor. Ama dediğiniz gibi PCI 4.0 desteğinin olması beni de B550'ye itiyordu. Sizlerin de fikrini almak istedim sadece.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
İkisinin farklı seviyeler olduğunu biliyorum fakat bazı durumlarda alt seviyelerdeki kartların özellikleri üst seviye ile yarışabilir durumda oluyor. Ama dediğiniz gibi PCI 4.0 desteğinin olması beni de B550'ye itiyordu. Sizlerin de fikrini almak istedim sadece.
Media Markt ta kaç TL?

KS

selamethan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ya böyle fiyat varsa Asus gigabyte falan tartışılmaz ayrıca teşir ya da outlet olma olasılığı var mı?
Teşhir ürünleri arasında bu anakart yoktu. Kapalı kutusunu gördüm. Yarın detaylıca kontrol edeceğim bir sıkıntı yoksa alacağım. Reyon temsilcisi mağazanın ara ara bu tür indirimlere gittiği söylemişti.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri