ASUS ROG B450F Gaming 2 anakart üzerindeki ARGB portun çalışmıyor!!

RepS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
asus b450f gaming 2 anakart var şuanda, şu anda kullanmakta olduğum kasanın fanlarının kablosu argb lakin argb portuna bağladığımda aura sync'de çıkmıyor ve senkronize şekilde çalışmıyor corsair cx650f psu'm var ondada argb çıkışı var onuda takıp denediğimde rgbsini ayarlayamıyorum argb portumu arızalı acaba anakartta ne yapabilirim veya yazılımsal mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
asus b450f gaming 2 anakart var şuanda, şu anda kullanmakta olduğum kasanın fanlarının kablosu argb lakin argb portuna bağladığımda aura sync'de çıkmıyor ve senkronize şekilde çalışmıyor corsair cx650f psu'm var ondada argb çıkışı var onuda takıp denediğimde rgbsini ayarlayamıyorum argb portumu arızalı acaba anakartta ne yapabilirim veya yazılımsal mı ?
Fanlar nedir? Ayrıca direkt mi bağlıyorsunuz yoksa fanlar bir kontrolcüye bağlı mı?

PSU ürünü sadece Corsair iCUE yazılımıyla aktif kullanılabilir yazıyor kendi sitesindeki kurulum dokümanında. ASUS ile Corsair RGB sistemi birbiriyle uyumlu olduğu için RGB kontrolünü iCUE üzerinden deneyim PSU için.

KS

RepS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fanlar nedir? Ayrıca direkt mi bağlıyorsunuz yoksa fanlar bir kontrolcüye bağlı mı?

PSU ürünü sadece Corsair iCUE yazılımıyla aktif kullanılabilir yazıyor kendi sitesindeki kurulum dokümanında. ASUS ile Corsair RGB sistemi birbiriyle uyumlu olduğu için RGB kontrolünü iCUE üzerinden deneyim PSU için.
Gamepower Warcry kasa fanları kontrolcüye bağlı ama argb ye bağladığım zaman senkronizasyon şekilde çalıştıramazmıyım armoury create ile

KS

RepS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
vede rgb tuşuna basılı tuttuğumda psu nun değişmiyor rengi

KS

RepS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
icueyi yükledim şu anda psu gözükmüyor argb portuna takılı olduğu halde port arızalımı acaba ne yapabilirim dönüştürücü vs yapabilirmiyim yada başka bişey

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri