ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum yenilendi malum. Artık ön duyuruları forum üzerinden yapıyoruz. Buraya özel gelişmeler de yakın zaman içerisinde olacak. Aktif arkadaşlarımızın faydalanabileceği seriler diyebilirim. Bunlardan ilki ASUS ROG Falchion oyuncu klavyesi piyasada 2199TL'den 2599TL'ye kadar giden fiyat skalası yer alırken, PC Hocası ve Gaming.gen.tr iş birliği ile Cumartesi günü 999TL inecek.

Bu 3 ay önceki fiyatlardan bile daha aşağıda diyebilirim. Ürünü pek çok web sitesinden teyit ettim. Ancak tabii ki inceleme videosunda eleştirisel olarak yaklaştığım bir kaç yer var. Artıları ve eksileri ile yayında olacak.

asus-rog-falchion-mekanik-kablosuz-oyuncu-si-z.jpg

Aithraa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Günümüz Türkiye piyasasında 2000 - 2500 lira civarında olan bir klavyenin 999TL'ye inmesi mi? Hayali bile güzel.

Karaca1720

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

500-600TL aralığında Rampage Atom alacaktım, onun yerine bunu alacağım. Şuanlık tek kafama yatmayan noktası Bluetooth veya Wireless olarak değil de, USB bir verici ile çalışması.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
RE: Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Karaca1720' Alıntı:
500-600TL aralığında Rampage Atom alacaktım, onun yerine bunu alacağım. Şuanlık tek kafama yatmayan noktası Bluetooth veya Wireless olarak değil de, USB bir verici ile çalışması.

Bluetooth olursa tepkime süresi ve Hz oranı arttığı için böyle bir detay eklemediklerini düşünüyorum. 1ms 1000Hz detayı önemli..

TÜRK YILDIZLARI

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Taner abinin daha ne yapması gerekiyor bilmiyorum yani. Gerçekten bu fiyat bandında muhteşem klavye. Dış piyasa fiyatını zaten söylemeye gerek yok . Facebook grubumuzda paylaşımda bulunmuştum ama sağolsun Taner abi indirimi ertelenmiş bilgisini verdi. İhtiyacı olan bu fiyata kaçırmasın sevgiler ...♥️

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
TÜRK YILDIZLARI' Alıntı:
Taner abinin daha ne yapması gerekiyor bilmiyorum yani. Gerçekten bu fiyat bandında muhteşem klavye. Dış piyasa fiyatını zaten söylemeye gerek yok . Facebook grubumuzda paylaşımda bulunmuştum ama sağolsun Taner abi indirimi ertelenmiş bilgisini verdi. İhtiyacı olan bu fiyata kaçırmasın sevgiler ...♥️

Teşekkür ederim değerli kardeşim. Seriyi devam ettireceğiz inşallah :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

Popüler konular üzerine açılmış forumlarda site kurucuları çok fazla forum ile ilgilenmezler ya da fırsat bulamazlar . Soruya cevap verilmesi bile muhteşem bir artıdır . Teşekkür ediyorum ve merakla incelemeyi bekliyorum

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
RE: Cvp: ASUS ROG Falchion 999TL İnecek Olması

BatuhanKLC' Alıntı:
Popüler konular üzerine açılmış forumlarda site kurucuları çok fazla forum ile ilgilenmezler ya da fırsat bulamazlar . Soruya cevap verilmesi bile muhteşem bir artıdır . Teşekkür ediyorum ve merakla incelemeyi bekliyorum

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Forum kültürü eskisi gibi değil malum. Ancak biz de burada özel içeriklerin forum kullanıcıları tarafından önceden bilinmesi ve faydalanabilinmesi adına geliştirmeler yaptık. Umarım çok daha başarılı olur. Zira sistem duyurularını da buradan yapacağız.

Darkenessxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Saat Kaçta Başlayacak Bir Bilgi Varmı ?

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum yenilendi malum. Artık ön duyuruları forum üzerinden yapıyoruz. Buraya özel gelişmeler de yakın zaman içerisinde olacak. Aktif arkadaşlarımızın faydalanabileceği seriler diyebilirim. Bunlardan ilki ASUS ROG Falchion oyuncu klavyesi piyasada 2199TL'den 2599TL'ye kadar giden fiyat skalası yer alırken, PC Hocası ve Gaming.gen.tr iş birliği ile Cumartesi günü 999TL inecek.

Bu 3 ay önceki fiyatlardan bile daha aşağıda diyebilirim. Ürünü pek çok web sitesinden teyit ettim. Ancak tabii ki inceleme videosunda eleştirisel olarak yaklaştığım bir kaç yer var. Artıları ve eksileri ile yayında olacak.

asus-rog-falchion-mekanik-kablosuz-oyuncu-si-z.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri