ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING ANAKART

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING INTEL Z490 Soket 1200 DDR4 4600MHz(O.C) M.2 Anakart sahibiyim, Benim alacağım bir kulaklık var kullandığım anakart ile alacağım kulaklığın %100'de 100 hakkını alabilir miyim ses kalitesi anlamında?

alacağım kulaklığın ismi V-MODA CROSSFADE ll Gold Kablosuz Over-Ear kulaklık CODEX EDITIOIN

Alacağım kulaklığın linki : https://www.zuhalmuzik.com/v-moda-c...over-ear-kulaklik-codex-edition-xfbt2a-rgoldb

Bilgisayarımın geri kalan özellikleri yazacağım şimdi çünkü belki diğer bileşenlerinde ses kalitesine etkisi vardır diye düşünüyorum tam bir bilgi sahibim değilim ama yine de yazma gereği duydum ne olur ne olmaz : rtx 3090 rog strix oc edition, i9 10900k, 32 gb 3200 mhz Gskill Ram, mp510 1920 gb ssd.

Metal müzik dinlemeyi çok seven bir insanım o neden ile şarkı dinlemek için alacağım bir kulaklık, eğer alırsam kulaklığın ses kalitesinin hakkını alamam diye endişe duyuyorum o neden ile çok kararsızım alıp almamak arasında

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızdaki ses kartı yüksek seviye bir model. S1220A SuperFX ve oldukça iyi bir beslemeye sahip. Kulaklık 32 ohm bir kulaklık ve anakartınızda kablo ile bu kulaklığı sorunsuz kullanabilirsiniz.

Diğer bileşenlerin bir önemi yok.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Verdiğiniz bilgilendirme için gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana, bu soruların cevabını mümkün değil bulamazdım sizin sayenizde aklımdaki soru işaretleri gitti, bu anakart'a alacağım kulaklığı kablosuz bir şekilde bağlarsam hakkını alamam ama değil mi?

yani sadece sizin dediğiniz gibi kablolu bir şekilde ses kalitesinin hakkını alabilirim diye tahmin ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Verdiğiniz bilgilendirme için gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana, bu soruların cevabını mümkün değil bulamazdım sizin sayenizde aklımdaki soru işaretleri gitti, bu anakart'a alacağım kulaklığı kablosuz bir şekilde bağlarsam hakkını alamam ama değil mi?

yani sadece sizin dediğiniz gibi kablolu bir şekilde ses kalitesinin hakkını alabilirim diye tahmin ediyorum.
Kablosuz bağlantı ile kablolu bağlantı arasında kablolu bağlantıda daha iyi ses deneyimi elde edersiniz. Ancak kulaklık çok başarılı olduğu için sizi kablosuz bağlantıda tatmin edecektir diye düşünüyorum.

KS

matrix 5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim sayenizde aklımdaki tüm soru işaretleri gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri