dostlar bundan 2 3 gun once ayni konuyu acmistim ve priz degistim vs driverler guncel ama hala ayni sorun var buraya benle ayni sorunu yaşayan bir arkadasin videosunun linkini birakiyorum videonun sonuna gelin aynı olay ben de de var
Monitörde aynıysa monitörde bir elektronik sorun olabilir.dostlar bundan 2 3 gun once ayni konuyu acmistim ve priz degistim vs driverler guncel ama hala ayni sorun var buraya benle ayni sorunu yaşayan bir arkadasin videosunun linkini birakiyorum videonun sonuna gelin aynı olay ben de de var
Monitörde aynıysa monitörde bir elektronik sorun olabilir.
Sistemi TV veya başka bir monitörde denediniz mi? Sorun monitörde olmayabilir.benimkisi bir alt modeli ama butun dizayn vs aynı vg258qm benimki sanirim garantiye yolliycam5bin tl verriyoruz paramızla rezil oluyoruz
monitörü başka sistemde denedim aynı sorun oldu kralSistemi TV veya başka bir monitörde denediniz mi? Sorun monitörde olmayabilir.
Eğer farklı kabloda denendiyse ve sorun aynen devam ettiyse monitörde sorun var o halde.monitörü başka sistemde denedim aynı sorun oldu kral
kral sorma.ben monitoru ilk actigimda ilk 30 dk icinde oluyor daha olmuyor garantiye yolliycam ama 1 ay sure veriyorlar saka gibi olay yani yollasam mi diye dusunuyorum suanBende de Asus monitör var(imzamda görebilirsiniz)yaklaşık 1 aydır aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözemedim.Ama oyun oynarken yani bir şeyle uğraşırken olmuyor birde amazonda dizi açtığım anda kapanıyor.
maalesef hocamEğer farklı kabloda denendiyse ve sorun aynen devam ettiyse monitörde sorun var o halde.
Valla FreeSYNC kapattım 1 hafta kullandım azaldı sorun sonra tekrar açtım gene aynı kapanıyor bende kapalı kullanıyorum.kral sorma.ben monitoru ilk actigimda ilk 30 dk icinde oluyor daha olmuyor garantiye yolliycam ama 1 ay sure veriyorlar saka gibi olay yani yollasam mi diye dusunuyorum suan