asus vg258qm siyah ekran sorunu

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
dostlar bundan 2 3 gun once ayni konuyu acmistim ve priz degistim vs driverler guncel ama hala ayni sorun var buraya benle ayni sorunu yaşayan bir arkadasin videosunun linkini birakiyorum videonun sonuna gelin aynı olay ben de de var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
dostlar bundan 2 3 gun once ayni konuyu acmistim ve priz degistim vs driverler guncel ama hala ayni sorun var buraya benle ayni sorunu yaşayan bir arkadasin videosunun linkini birakiyorum videonun sonuna gelin aynı olay ben de de var

Monitörde aynıysa monitörde bir elektronik sorun olabilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bende de Asus monitör var(imzamda görebilirsiniz)yaklaşık 1 aydır aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözemedim.Ama oyun oynarken yani bir şeyle uğraşırken olmuyor birde amazonda dizi açtığım anda kapanıyor.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Bende de Asus monitör var(imzamda görebilirsiniz)yaklaşık 1 aydır aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözemedim.Ama oyun oynarken yani bir şeyle uğraşırken olmuyor birde amazonda dizi açtığım anda kapanıyor.
kral sorma.ben monitoru ilk actigimda ilk 30 dk icinde oluyor daha olmuyor garantiye yolliycam ama 1 ay sure veriyorlar saka gibi olay yani yollasam mi diye dusunuyorum suan

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
kral sorma.ben monitoru ilk actigimda ilk 30 dk icinde oluyor daha olmuyor garantiye yolliycam ama 1 ay sure veriyorlar saka gibi olay yani yollasam mi diye dusunuyorum suan
Valla FreeSYNC kapattım 1 hafta kullandım azaldı sorun sonra tekrar açtım gene aynı kapanıyor bende kapalı kullanıyorum.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
ben de kapalı açık her türlü oluyor sorun bakalım deniyorum bütün ayarları 1 ay beklemektense bu sekilde kullqnirim daha iyi cogu kisi diyor gonderdim geri geldiginde daha kotu haldeydi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri