KS
- Tepki
- 23
- Konu Sahibi
umarım demem o zamansonradan ulan keske su kadar fazla verseydim de kendim toplasaydim diyeceksiniz
umarım demem o zamansonradan ulan keske su kadar fazla verseydim de kendim toplasaydim diyeceksiniz
insallah ancak herkesin dedigi gibi teknoloji sans isidir kotu gelirse en azindan arada bir trendyol bir hepsiburada olsun satici pasa pasa iade kabul ediyor ama ornegin itopya adamlar iade yok diyor napabilirsin kiumarım demem o zaman![]()
Hocam mesajını tekrar okuyun Taner hocamın halı hazırda zaten geldi 3060 sistem, sonrasında 3070/6700xt olayı patladı. Tarihler için de anlaşılan firmalara söz vermişti onu ayarlamaya çalışıyor hocamhocam haftasonu galiba 3060 lı değil 3070 ya da rx 6700 lı sistem olucak taner hoca bizzat kendi söyledi
hocam çoğu sistemi araştırdım souldashıinden ultımasına, ultımasından novasına hepsini biliyorum şuan pc hocasının hector sisteminin iptalini bekliyorum para iadesi hesabıma yattığında direkt alıcağım bu saydığım 3 seçenekten biriniHocam bu fiyatlarda zaten pek sistem yok olanlarda RX6600 ve bence kaçırılmaması gereken sistemler.
hmmm ben olayı çok yanlış anladım o zamanHocam mesajını tekrar okuyun Taner hocamın halı hazırda zaten geldi 3060 sistem, sonrasında 3070/6700xt olayı patladı. Tarihler için de anlaşılan firmalara söz vermişti onu ayarlamaya çalışıyor hocam
Yanlış bilgi dağıldı hocam, emin olmak isterseniz tekrar bakın mesajlara 3070 sistem amortiden çıkmış gibi oldu birazhmmm ben olayı çok yanlış anladım o zaman
evet biraz öyle olduYanlış bilgi dağıldı hocam, emin olmak isterseniz tekrar bakın mesajlara 3070 sistem amortiden çıkmış gibi oldu biraz
Umarım sistemler kalkmaz da istediğiniz sistemi alabilirsiniz.hocam çoğu sistemi araştırdım souldashıinden ultımasına, ultımasından novasına hepsini biliyorum şuan pc hocasının hector sisteminin iptalini bekliyorum para iadesi hesabıma yattığında direkt alıcağım bu saydığım 3 seçenekten birini
umarım hocamUmarım sistemler kalkmaz da istediğiniz sistemi alabilirsiniz.