- Tepki
- 15
- Konu Sahibi
evet doğruhocam ama PCI Express 3.0 o anakart sanırım
evet doğruhocam ama PCI Express 3.0 o anakart sanırım
Ya yok ben para harcamaya cam derseniz S2h alın geçin ya da m A II seçin2 ram slotunvar pcie 4.0 dışında b450 m A ıı daha iyi
anakart bildiğim kadarıyla çok fps farkettirmio o paraya 1 tb hdd alınabiirYa yok ben para harcamaya cam derseniz S2h alın geçin ya da m A II seçin
hocam bence PCI ex 4.0 ekran kartınız varken biraz daha bekleyip PCI ex 4.0 anakart alabilirsinizevet doğru
Nerdeyse hiç,çok değil hem 2 Side pcie 3.0 arada fark yok yani FPS içinse ikisi de aynı.anakart bildiğim kadarıyla çok fps farkettirmio o paraya 1 tb hdd alınabiir
Pcie 3.0 ve 4.0 pek etkilemiyor 6500xt dışında.hocam bence PCI ex 4.0 ekran kartınız varken biraz daha bekleyip PCI ex 4.0 anakart alabilirsiniz
Farketmez 3-5 FPS RX 6600 pcie 3.0 vs pcie 4.0 yazın ve farkı görünama benim ekran kartı pci e 4.0 x8 bişi farkedermi
Hayırlı olsun hocam ileride ram yükselme yapacaksanız tabi daha mantıklı olur anakartı araştırınız mı ?kararım b450 m a II alıyorum
evet güzel bi seçim benceHayırlı olsun hocam ileride ram yükselme yapacaksanız tabi daha mantıklı olur anakartı araştırınız mı ?
Ne !?anakartı tam alıaktım zam geldi olsn genede alıam
Bunu alın hocam https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11304anakartı tam alıaktım zam geldi olsn genede alıam
Şimdi attığımı alın hocam en ucuz o.
inventus güvenilirmi
Evet bende S2h yerine a pro max 780 TL'ye oradan alıcaktım indirim kaçtı S2h aldım güvenilir.inventus güvenilirmi