Geçen bilgisayarcı da S2h gördüm içinde a320 varmış.PCI 3.0 olacak ama çok bir şey fark etmez. Denildiği gibi 3-5 FPS fark olur. Kutu var diye kanmayın bu arada. Bende bilgisayarcılara gidiyorum İ9 kutuları RX580 ler 590lar falan bir sürü GTX 1660 kutusu var. Sordum hiçbiri satmıyoruz diyor kutuların içi boş![]()
B450 S2h için o kadar kötü yorum yapılacağını düşünmüyorum soğutma bloğu olan giriş seviye bir b450.hocalar yorumları çok kötü sizce b450m pro max önermişler
Bende 2 sinin arasında kalıp b450 S2h aldım daha 2 hafta önce.hocalar yorumları çok kötü sizce b450m pro max önermişler
Bende B450M S2H aldım ve görünüşü falan da güzel bir anakart. B450M A PRO MAX resmen çıplak duruyor fotoğrafı belli. Soğutma desen yokBende 2 sinin arasında kalıp b450 S2h aldım daha 2 hafta önce.
Rengi de böyle kahverengi soluk birşey evlat olsa eldivenle sevilecek tarzdan.Bende B450M S2H aldım ve görünüşü falan da güzel bir anakart. B450M A PRO MAX resmen çıplak duruyor fotoğrafı belli. Soğutma desen yok![]()
hocam cidden o kadar güldümkiRengi de böyle kahverengi soluk birşey evlat olsa eldivenle sevilecek tar
Bunu okuyunca aklınız haliyle baya bir karışmıştır.
AMD A6 serisi işlemciyi ne yapacaksın o anakartta. Gereksiz bir cümle. Gigabyte sorunlu değil ve serviste de o kadar sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Her markanın modelinde olacağı gibi bu arkadaşa sıkıntılı bir parça gelmiş. Genele bakarsanız şikayetvar sitesine girin B450M PRO MAX anakart için de bir çok şikayet var. Bu yazıyı dikkate almayın. İşlemci pini kırılmış ise onları servis mi karşılasın kardeşim
çoooooooook karıştı beaBunu okuyunca aklınız haliyle baya bir karışmıştır.
hocam bişi sorcam siz nerden aldınız bende ordan alıım size gelende sorun varmıydıAMD A6 serisi işlemciyi ne yapacaksın o anakartta. Gereksiz bir cümle. Gigabyte sorunlu değil ve serviste de o kadar sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Her markanın modelinde olacağı gibi bu arkadaşa sıkıntılı bir parça gelmiş. Genele bakarsanız şikayetvar sitesine girin B450M PRO MAX anakart için de bir çok şikayet var. Bu yazıyı dikkate almayın. İşlemci pini kırılmış ise onları servis mi karşılasın kardeşimSen bozmuşsun işte.
İnventus üzerinden almıştım ama ben aldığımda fiyatları artmamıştı. 390TL ye aldım ve yollarken Bios güncellemesi yapıp yolladılar. Şuan orada gereksiz pahalı. En ucuz linki paylaştım.hocam bişi sorcam siz nerden aldınız bende ordan alıım size gelende sorun varmıydı
milli anakartımızın fiyyyatı bile uçtu ya..İnventus üzerinden almıştım ama ben aldığımda fiyatları artmamıştı. 390TL ye aldım ve yollarken Bios güncellemesi yapıp yolladılar. Şuan orada gereksiz pahalı. En ucuz linki paylaştım.
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bende Hb'den 899 TL'ye alıcamİnventus üzerinden almıştım ama ben aldığımda fiyatları artmamıştı. 390TL ye aldım ve yollarken Bios güncellemesi yapıp yolladılar. Şuan orada gereksiz pahalı. En ucuz linki paylaştım.
![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com