5600x rtx3060 trio alıcağım daha önce gigabyte düşünüyordum ama her markaya açığım güçlü bir anakart arıyorum max 2 bütçe
aralarından en güçlüsü hangisi en performanslısı daha doğrusuAna kart Önerileri;
Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-A AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pardon hocam işim bittiğinde ben kapatabiliyormuyumBenzer konulardan hep ikişer üçer açmışsınız. Sizi şimdilik söz uyarıyorum aktif konunuz varken oradan yazın aynı konuları tekrar tekrar açmayın. O konuları kapattım.
Konunuz sizin için kapandığında belirtin konu altında MOD arkadaşlar yada ben kapatırım. Ancak konu hakkında daha fazla sorunuz varsa yada olacaksa 1-2 hafta içinde konuyu kapatıp tekrar aynı konudan açmanın bir mantığı yok. Lütfen bunlara dikkat edin.Pardon hocam işim bittiğinde ben kapatabiliyormuyum
Tamam hocam bundan bilgim yoktu teşekkür ederim yardımınız desteğiniz ve hoşgörünüz içinKonunuz sizin için kapandığında belirtin konu altında MOD arkadaşlar yada ben kapatırım.
aralarından en güçlüsü hangisi en performanslısı daha doğrusu
Hocam ben okadar iyi anlamam siz olsanız hangisini alırdınızAsus Prime B550M-A - Gigabyte B550M S2H Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus Prime B550M-A - Gigabyte B550M S2H özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Eski konulara yazıyorsun dostum ve attığın anakartın daha iyisi daha ucuz şuan.Fiyat/performans modeldir.
Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Asus B550m plus modelini aldım yinede teşekkür ederimFiyat/performans modeldir.