- Tepki
- 0
Bilgisayar rastgele zamanlarda bir anda donuyor. Sesler takılıyor, maus hareket etmiyor. Şu anlık sorunu çözmemin tek yolu kasanın üzerindeki yeniden başlat butonu. bazen bir süre sonra düzelebiliyor fakat genellikle beklemek istemediğim için yeniden başlatıyorum.
Bir gün yeniden başlattığımda üstte windows işareti çıktı ve altta Repairing CD Rom Drive yazdı. %100 olduktan sonra bilgisayar açıldı. Bunu bir arkadaşıma sorduğuma büyük ihtimalle HDD bozuk dedi. ben de zaten şu an kullandığım 500 GB olduğu için ilk olarak HDD değiştirmek istediğimden Seagate Baracuda 1TB almayı düşünüyordum. Fakat bunun kesinlikle hard diskten kaynaklı olup olmadığından emin değilim.
Anakart: Gigabyte 97OA-DS3P (en son BIOS 2013 te güncellenmiş)
İşlemci : Amd fx 6300 six core processor
GPU: AMD Radeon 7800 Series
RAM: 2x4 DDR3 800mhz 673203DDh
Bir gün yeniden başlattığımda üstte windows işareti çıktı ve altta Repairing CD Rom Drive yazdı. %100 olduktan sonra bilgisayar açıldı. Bunu bir arkadaşıma sorduğuma büyük ihtimalle HDD bozuk dedi. ben de zaten şu an kullandığım 500 GB olduğu için ilk olarak HDD değiştirmek istediğimden Seagate Baracuda 1TB almayı düşünüyordum. Fakat bunun kesinlikle hard diskten kaynaklı olup olmadığından emin değilim.
Anakart: Gigabyte 97OA-DS3P (en son BIOS 2013 te güncellenmiş)
İşlemci : Amd fx 6300 six core processor
GPU: AMD Radeon 7800 Series
RAM: 2x4 DDR3 800mhz 673203DDh