Selamlar, bugün bilgisayarımı açmak istediğimde güç gelmediğini farkettim, güç kaynağı kablosunu söküp taktım geldi sonra tekrar kapandı, bir kaç denemeden sonra uzun bir süre güç geldi bilgisayarıma Daha sonra kendiliğinden kapanmış ve tekrar denediğimde bu sefer hiç güç gelmemeye başladı. Akım korumalı apc schneider marka priz kullanıyorum lakin ek olarak. uzak mesafe olduğu için ana prizden üçlü kablo uzatıp akım korumalıyı taktım, bütün pc parçaları bu priz e bağlı. Herhangi bir yanık kokusu vs de almadım. Ancak dün gece arka arkaya 3 kere elektrikler gitti ve geldi bundan dolayı bir sorun olmuş olabilir mi ? PSU m da kaliteli aslında böyle bir durumda direk sorun çıkarır mı yoksa anakart falan mı gitti acaba. Ekran kartım da ne yazık ki serviste görüntü alamıyordum, birkaç parça almıştım onların montajını vs yaptığım için aç kapa yapmak durumundaydım.
www.teknikerelektrik.com

Schneider Electric APC Beşli Akım Korumalı Priz ve 2 USB Girişi 5V-2.4A PM5U-GR - 1,375.00 TL + KDV
Schneider Electric APC Beşli Akım Korumalı Priz ve 2 USB Girişi 5V-2.4A PM5U-GR PM5U-GR,