- Tepki
- 5
Merhaba,
Ben bir masaustu sistemi kurmak istiyorum. Aslinda pek bir bilgim yoktu ama son birkac aydir ogrenebilecegim kadar sey ogrenemeye calistim. Surekli arastirmaya devam ediyorum. Simdilik bunlari buldum ama bir arkadasim parcalarin uyumlu olduguna emin misin dedi. Parcalarin uyumlu olmasi gerektigini bilmiyordum az once ogrenip tekrar bir duzenleme yaptim. Ama yine de %100 emin degilim. Affiniza siginarak soruyorum, parcalarim birbirleriyle uyumlu mu? Herhangi bir oneriniz var mi? Felaket hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin, hala nedir ne degildir ogrenmeye calisiyorum
Anakart:
Ekran Karti:
Islemci:
Guc kaynagi (PSU):
Ram:
Kasa:
Islemci icin sogutucu:
SSD:
Simdiden cok tesekkur ederim.
Ben bir masaustu sistemi kurmak istiyorum. Aslinda pek bir bilgim yoktu ama son birkac aydir ogrenebilecegim kadar sey ogrenemeye calistim. Surekli arastirmaya devam ediyorum. Simdilik bunlari buldum ama bir arkadasim parcalarin uyumlu olduguna emin misin dedi. Parcalarin uyumlu olmasi gerektigini bilmiyordum az once ogrenip tekrar bir duzenleme yaptim. Ama yine de %100 emin degilim. Affiniza siginarak soruyorum, parcalarim birbirleriyle uyumlu mu? Herhangi bir oneriniz var mi? Felaket hatalarim varsa lutfen kusura bakmayin, hala nedir ne degildir ogrenmeye calisiyorum
Anakart:
MSI MPG Z790 Carbon WiFi Gaming Motherboard (Supports 12th/13th Gen Intel Processors, LGA 1700, DDR5, PCIe 5.0, M.2, 2.5Gbps LAN, USB 3.2 Gen2, Wi-Fi 6E, ATX)
Ekran Karti:
ASUS ROG Strix GeForce RTX® 4090 OC Edition Gaming Graphics Card (PCIe 4.0, 24GB GDDR6X, HDMI 2.1a, DisplayPort 1.4a)
Islemci:
Intel Core i9-13900K Desktop Processor 24 cores (8 P-cores + 16 E-cores) 36M Cache, up to 5.8 GHz
Guc kaynagi (PSU):
ASUS ROG Thor 1000W Platinum II Fully Modular Power Supply (1000 Watt, 80+ Platinum, Lambda A++ Certified, ROG Heatsinks, 135mm PWM Fan, 0dB Mode, OLED Panel, Sleeved Cables, Aura Sync)
Ram:
TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 Ram 32GB Kit (2x16GB) 7600MHz (PC5-60800) CL36 Desktop Memory Module Ram (Black) for 600 Series Chipset - FF3D532G760
Kasa:
Corsair iCUE 4000X RGB Mid-Tower ATX PC Case - Black
Islemci icin sogutucu:
CORSAIR iCUE H170i ELITE CAPELLIX Liquid CPU Cooler - 33 Dynamic RGB LEDs - 140mm Fans - 420mm Radiator - COMMANDER CORE Smart Lighting Controller - CORSAIR iCUE Software Compatible - Zero RPM Fan
SSD:
WD_BLACK 2TB SN850X NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280, Up to 7,300 MB/s - WDS200T2X0E
Simdiden cok tesekkur ederim.
Son düzenleme: