- Tepki
- 5
- Konu Sahibi
anakartdan dolayı
anakartdan dolayı
7600MHZ sadece sıngle ram de kullanabilirsinEkli dosyayı görüntüle 15618 Ben 7600mhz saniyordum bu farkli bir sey mi?
O nasil oluyor7600MHZ sadece sıngle ram de kullanabilirsin
tek ramde kullanabilirsin sen 2 veya 4 tane takacaksınO nasil oluyor![]()
Yani tek slot ram kullanman gerekirO nasil oluyor![]()
Boyle olmak zorunda mi yani ikili ya da dortlu ram kullansam sistem icin kotu mu?Yani tek slot ram kullanman gerekir
yok kötü değil istersen tek ram kullanBoyle olmak zorunda mi yani ikili ya da dortlu ram kullansam sistem icin kotu mu?
32gb icin tek ram var mi ki, ayrica daha pahali olmaz mi? Butce sorun degil ama gereksiz para harcamak da istemiyorum acikcasiyok kötü değil istersen tek ram kullan
Şuan seçtiğin Ram ne kadar32gb icin tek ram var mi ki, ayrica daha pahali olmaz mi? Butce sorun degil ama gereksiz para harcamak da istemiyorum acikcasi![]()
Muhtemelen sen daha ucuza iyi performans bir sey biliyosundur bu rami bana baskasi onerdi ama bilmiyorum 315 dolarŞuan seçtiğin Ram ne kadar
Muhtemelen sen daha ucuza iyi performans bir sey biliyosundur bu rami bana baskasi onerdi ama bilmiyorum 315 dolarEkli dosyayı görüntüle 15619
anakartta 7200mhz demistik ama bu 6000mhz arada cok bir fark var mi? Yine de kullanabilir miyim? Neden ayni degerde bir ram secmiyorum?
Eğer tek ram kullanma konusunda okeysen 7200Mhz ram kullanabilirsin ama 7200 günümüz için çok aşırı kaçar biraz gereksizanakartta 7200mhz demistik ama bu 6000mhz arada cok bir fark var mi? Yine de kullanabilir miyim? Neden ayni degerde bir ram secmiyorum?
O zaman anakarti da degistirebilirim neden fazla aliyorum kiEğer tek ram kullanma konusunda okeysen 7200Mhz ram kullanabilirsin ama 7200 günümüz için çok aşırı kaçar biraz gereksiz
hocam 6000mhz ile 7200mhz arasında fps farkı çok az yani verceğin paraya deymez tabi istiyorsan sen bilirsinO zaman anakarti da degistirebilirim neden fazla aliyorum ki
Ben sana soyle anlatayim, hayatim boyunca sadece bir laptopum oldu onda da 4gb ram vardi ve google chrome bile cok zor aciyordu. Elimde su an imkanlarim kullanmak, icimdeki cocugu iyilestirmek istiyorum. Istiyorum ki hicbir sistem kaygim olmadan sak diye oyun alabileyim cok mu sey istiyorum dsdgahsjdh
Tamamdir cok tesekkur ederim siz de olmasaniz bes kurussuz kalacagimhocam 6000mhz ile 7200mhz arasında fps farkı çok az yani verceğin paraya deymez tabi istiyorsan sen bilirsin
Bence 5600MHZ destekli bir anakart ve ram al işlemcin 56000MHZ destekliyor tam uyumlu olur gereksiz masraf olmazO zaman anakarti da degistirebilirim neden fazla aliyorum ki
Ben sana soyle anlatayim, hayatim boyunca sadece bir laptopum oldu onda da 4gb ram vardi ve google chrome bile cok zor aciyordu. Elimde su an imkanlarim kullanmak, icimdeki cocugu iyilestirmek istiyorum. Istiyorum ki hicbir sistem kaygim olmadan sak diye oyun alabileyim cok mu sey istiyorum dsdgahsjdh hala nedir ne degildir diye ogrenmeye calisiyorum. Cok da ucmamak lazim![]()
Tamamdir cok tesekkur ederim Allah razi olsunBence 5600MHZ destekli bir anakart ve ram al işlemcin 56000MHZ destekliyor tam uyumlu olur gereksiz masraf olmaz
anakart oneriniz var mi peki?Bence 5600MHZ destekli bir anakart ve ram al işlemcin 56000MHZ destekliyor tam uyumlu olur gereksiz masraf olmaz