Soru Bilgisayar Parcalarim Birbirleriyle Uyumlu Mu?

KS

Davuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
anakartdan dolayı
Screen Shot 2023-02-22 at 7.46.27 AM.png
Ben 7600mhz saniyordum bu farkli bir sey mi?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
anakartta 7200mhz demistik ama bu 6000mhz arada cok bir fark var mi? Yine de kullanabilir miyim? Neden ayni degerde bir ram secmiyorum?
Eğer tek ram kullanma konusunda okeysen 7200Mhz ram kullanabilirsin ama 7200 günümüz için çok aşırı kaçar biraz gereksiz

KS

Davuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Eğer tek ram kullanma konusunda okeysen 7200Mhz ram kullanabilirsin ama 7200 günümüz için çok aşırı kaçar biraz gereksiz
O zaman anakarti da degistirebilirim neden fazla aliyorum ki

Ben sana soyle anlatayim, hayatim boyunca sadece bir laptopum oldu onda da 4gb ram vardi ve google chrome bile cok zor aciyordu. Elimde su an imkanlarim kullanmak, icimdeki cocugu iyilestirmek istiyorum. Istiyorum ki hicbir sistem kaygim olmadan sak diye oyun alabileyim cok mu sey istiyorum dsdgahsjdh hala nedir ne degildir diye ogrenmeye calisiyorum. Cok da ucmamak lazim :D

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871

Ben sana soyle anlatayim, hayatim boyunca sadece bir laptopum oldu onda da 4gb ram vardi ve google chrome bile cok zor aciyordu. Elimde su an imkanlarim kullanmak, icimdeki cocugu iyilestirmek istiyorum. Istiyorum ki hicbir sistem kaygim olmadan sak diye oyun alabileyim cok mu sey istiyorum dsdgahsjdh
hocam 6000mhz ile 7200mhz arasında fps farkı çok az yani verceğin paraya deymez tabi istiyorsan sen bilirsin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486

Ben sana soyle anlatayim, hayatim boyunca sadece bir laptopum oldu onda da 4gb ram vardi ve google chrome bile cok zor aciyordu. Elimde su an imkanlarim kullanmak, icimdeki cocugu iyilestirmek istiyorum. Istiyorum ki hicbir sistem kaygim olmadan sak diye oyun alabileyim cok mu sey istiyorum dsdgahsjdh hala nedir ne degildir diye ogrenmeye calisiyorum. Cok da ucmamak lazim :D
Bence 5600MHZ destekli bir anakart ve ram al işlemcin 56000MHZ destekliyor tam uyumlu olur gereksiz masraf olmaz

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Tek kanal 32gb 7200 mhz kullanacağınıza çift kanal 2x16 6000mhz kullanın hocam çok daha mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri