- Konu Sahibi
SeçiliXmp den profil 1 i seçin
SeçiliXmp den profil 1 i seçin
Profil 1 de ise öbür ayara geçirin
Profil 2 de şuan
daha format atalı 1 hafta olmadı ilk olarak format çözer diye düşünmüştüm chipset ve ekran kartı driverlerini 1 hafta önce kurdumHangi oyunlarda donma oluyor
şu an kurulu ekran kartı drıver sürümünü yazar mısınız
Chipset driver yüklediniz mi hiç ?
sadece işlemcimi 2. el olarak aldım ama testlere falan soktugumda bilgisayar donumuyordu sadece oyunlarda oluyordu 1 2 kere de dedıgım gıbı masaustunde yaşadım operada falanHocam eğer işlemci odaklı oyunlarda sıkıntı var ise işlemcide sıkıntı olabilir ama işlemcide hata olması çok zor çok düşük bir ihtimal donanımda en kuvvetli parçalardan biridir
ama ramlerin tekini teste soktugumda 3 4 kere 2. 3. dk da bilgisayar dondu veya kapandı diğer ram de sıkıntı çıkmadı daha sonra tekrar teste soktugumuzda 1. de 1 saatte kapandı 2. sıkıntısız tamamladıBaşa dönüyoruz ama driver güncel ise eski bir sürüme dönün değil ise güncelleyin birde öyle deneyelim maalesef deneme yanılma ile bulacağız
Hocam bence onu servise gönderin garantisi varsaama ramlerin tekini teste soktugumda 3 4 kere 2. 3. dk da bilgisayar dondu veya kapandı diğer ram de sıkıntı çıkmadı daha sonra tekrar teste soktugumuzda 1. de 1 saatte kapandı 2. sıkıntısız tamamladı
bi 10 dk test ettim oyunda şuan gitmedi birde geforce experience ye de giremiyorum 0x0003 hatasıylaHocam bence onu servise gönderin garantisi varsa
Ama göndermeden önce hatalı rami sökün bakalım düzeldi mi
Biraz öyle kullanın baktınız donmuyor yollarsınız garantiye
eski sürümlere nasıl dönücembi 10 dk test ettim oyunda şuan gitmedi birde geforce experience ye de giremiyorum 0x0003 hatasıyla
ekran kartı sürüm 528.24 şuanda
Güncelekran kartı sürüm 528.24 şuanda
oyunda şuan sıkıntı yok ama daha sabah vardı sorun yenı formatladım bılgısayarı cok fazla program yok zaten ve opera kullanıyorumGüncel
Oyunlarda şu an sıkıntı var mı
Bazen bu donmaya bazı programlardaki donanım ivmesi de neden olabiliyor
Chrome mu kullanıyorsunuz tarayıcı olarak
son yatmadan önce 2 ram takılı bir şekilde teste sokayım mıGüncel
Oyunlarda şu an sıkıntı var mı
Bazen bu donmaya bazı programlardaki donanım ivmesi de neden olabiliyor
Chrome mu kullanıyorsunuz tarayıcı olarak
ikisi birlikte hiç test etmedim ama hep tek tekO kadar yormayın bence çok oldu
Ama bozuk rami teste sokabilirsiniz
11. Dk da kendini resetledi pc sonra 8. Dk da resetledi ve 3 bip sesi çıkarttı ve klavye mause ve ekran gelmedi sadece tekrar çalıştırdı kendiniTamam o zaman test edin ikisini de