Msi afterburner ile oyuna girip değerleri takip edin, drop anında neler yükseliyor, kalabalık sahnelerde mi oluyor bakarsınız. Görev yöneticisi performans kısmında arkada açık kalsın droptan sonra ona da bakarsınız.
2,90ghz oyuna girince 1,50 1,66ghz kadar düşüyorMsi afterburner ile oyuna girip değerleri takip edin, drop anında neler yükseliyor, kalabalık sahnelerde mi oluyor bakarsınız. Görev yöneticisi performans kısmında arkada açık kalsın droptan sonra ona da bakarsınız.
Suçluyu bulduk2,90ghz oyuna girince 1,50 1,66ghz kadar düşüyor
pc yi geçen yıl ağustos 1 de aldım termal macunu yenilemedim işlemci fanını hiç açmadım anakartıda açmadım sadece kasayı temizlemek için tozunu aldım saç kurutma makinesiyle bugün sabah soğuk hava tuttumSuçluyu buldukısı değerleriniz kaça kadar çıkıyor. En son ne zaman termal macun yenilediniz ve fan ya da anakartı hiç açtınız mı?
Geçen yıl dediğiniz 2022 ise olmaması lazım. 2021 ise değişmek fayda edebilir. Ayrıca bilgisayardan anlıyorsanız işlemci fanını söküp tekrar takabilirsiniz. anlamıyorsanız da hafif vida yerlerinden boşluk varsa sıkıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca bilgisayar kasanız duvara yakınsa biraz mesafe koymanız etki eder. İsterseniz oyun içinde yan kapağı açıp bir de öyle deneyebilirsiniz.pc yi geçen yıl ağustos 1 de aldım termal macunu yenilemedim işlemci fanını hiç açmadım anakartıda açmadım sadece kasayı temizlemek için tozunu aldım saç kurutma makinesiyle bugün sabah soğuk hava tuttum
fanı söküp tekrar taktım ghz lerde bir değişiklik oldu artık 1,90ghz 2ghz lerde oyun açıkken kapatınca 3,60 temel frekansa dönüyor yani sorun ortadan kalkmadı sadece ghz lerde değişiklik olduMSi afterburner yükleyip drop anında değişen özellikler ne dikkat edin. Drop o kadar her şeyden olabilecek sorun ki çok farklı şeyler denebilir. Droplar başlamadan önce yeni bir şey yüklediniz mi ya da güncelleme yaptınız mı veya elektrik kesintisi gibi bir şey oldu mu?
hocam termal macun yenilerseniz düzelir gibi geliyofanı söküp tekrar taktım ghz lerde bir değişiklik oldu artık 1,90ghz 2ghz lerde oyun açıkken kapatınca 3,60 temel frekansa dönüyor yani sorun ortadan kalkmadı sadece ghz lerde değişiklik oldu
alalı 1 yıl olmadı ama değiştirmek sağlıklı olurmuhocam termal macun yenilerseniz düzelir gibi geliyo
İşlemciyi soğutamıyor. Fan temas etmiyordur, termal macun kurumuştur, hava akışında sorun vardır. Ucuza başka soğutucu da bakabilirsiniz, içerisinde macunda geliyor.fanı söküp tekrar taktım ghz lerde bir değişiklik oldu artık 1,90ghz 2ghz lerde oyun açıkken kapatınca 3,60 temel frekansa dönüyor yani sorun ortadan kalkmadı sadece ghz lerde değişiklik oldu
yani bu sorunu ısınma sorununu bende yaşıyorum ekran kartında 6 ay oldu ısınmaya başladı bir termal macun bu kadar kısa sürede bitmemelialalı 1 yıl olmadı ama değiştirmek sağlıklı olurmu
hocam sıvı soğutmamı kullanıyosunuz işlemci modeliniz nedirİşlemciyi soğutamıyor. Fan temas etmiyordur, termal macun kurumuştur, hava akışında sorun vardır. Ucuza başka soğutucu da bakabilirsiniz, içerisinde macunda geliyor.
yada işlemci fanınız yeterli gelmeyip termal macun etkisini yitirmesi bu yüzdende kısa sürmüş olabiliralalı 1 yıl olmadı ama değiştirmek sağlıklı olurmu
işlemci sıcaklığı nasıl öğrenebilirim ekran kart 30 derece sabityani bu sorunu ısınma sorununu bende yaşıyorum ekran kartında 6 ay oldu ısınmaya başladı bir termal macun bu kadar kısa sürede bitmemeli
hocam sıvı soğutmamı kullanıyosunuz işlemci modeliniz nedir
yada işlemci fanınız yeterli gelmeyip termal macun etkisini yitirmesi bu yüzdende kısa sürmüş olabilir
hocam
kasanızın camlarını cıkartın oyuna girin ısı değerleriniz kaç oluyo atarmsıınız
benim kasamın hava silikülasyonu berbat 78 dereceden 65 e düştü hava silikülasyonu iyi olunca
msi afterbourner indirerekişlemci sıcaklığı nasıl öğrenebilirim ekran kart 30 derece sabit
oda ekran kartını gösteriyormsi afterbourner indirerek
oda ekran kartını gösteriyor
Ayarlarda işlemci gösterde var.oda ekran kartını gösteriyor
kasanın temperli camı açık 60 70 derece arası normalmiyani bu sorunu ısınma sorununu bende yaşıyorum ekran kartında 6 ay oldu ısınmaya başladı bir termal macun bu kadar kısa sürede bitmemeli
hocam sıvı soğutmamı kullanıyosunuz işlemci modeliniz nedir
yada işlemci fanınız yeterli gelmeyip termal macun etkisini yitirmesi bu yüzdende kısa sürmüş olabilir
hocam
kasanızın camlarını cıkartın oyuna girin ısı değerleriniz kaç oluyo atarmsıınız
benim kasamın hava silikülasyonu berbat 78 dereceden 65 e düştü hava silikülasyonu iyi olunca
yaniiiikasanın temperli camı açık 60 70 derece arası normalmi
en cok hangi derecelerde kaldı normalde derecesi sabit olması lazımkasanın temperli camı açık 60 70 derece arası normalmi