Bilgisayarın Oyundayken Kapanma Sorunu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Resimlere baktım, monitör 64 Hz 'mi? Değişik bir rakammış 59 Hz gördümde 64 Hz görmemiştim. Masaüstü grafik ayarlarından Hz yani tazeleme hızınızı kontrol edin monitör ile aynı olmalı.

KS

emirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bi sistem geri yüklemeye yapayım oda olursa bakalım ben size dönücem geri yükleme bitince

Hocam Benim yeni PC’de Format atsak Düzelirmi kapanma sorunu acaba? Aklıma gelmişken söyleyim dedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer çözemediğimiz bir yazılımsal sorun varsa format işlemi sorunu çözer ama dediğim gibi yazılım sorunu varsa. Denemekte fayda var yapabilirsiniz.

KS

emirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam yeni Aldıgım PC’ye Format Atarsamm yavaşlama kasma meydana gelirmi acaba?

KS

emirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bu problem halen devam ediyor bu problem yüzünden bilgisayar bile oynayasım gelmiyor gönderecegim uzun süre gözüme geliyor farzedelimki gönderdim güncelleme yapıp gönderidler veya hut düzelttiler bana ulaştıgında aynı problemle karşılaşırsam diye pek gönderesim yok ya

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemi görderirseniz çözülme ihtimali yüksek ama garantide kalma süresi hakkında bir bilgim yok onu göze almanız gerek.

KS

emirhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam bıos ekranına girdim benim ramler 3000 mhz destekliyor ana kartta 3200 bıosta 2133 dü ben bunu 3000 mhz yaptım kaydettim acaba sorun düzelirmi bunla alakalı olabilirmi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sadece RAM frekansı ayarı XMP profilini açıp devam ediyorsunuz bunu zaten ilk aşamada yapmanız gerek ama bu yapmasanız bile sorun olmaz yinede deneyin bir sorun var mı yok mu anlarsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri