Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimlere baktım, monitör 64 Hz 'mi? Değişik bir rakammış 59 Hz gördümde 64 Hz görmemiştim. Masaüstü grafik ayarlarından Hz yani tazeleme hızınızı kontrol edin monitör ile aynı olmalı.
Hocam bi sistem geri yüklemeye yapayım oda olursa bakalım ben size dönücem geri yükleme bitince
Hocam Benim yeni PC’de Format atsak Düzelirmi kapanma sorunu acaba? Aklıma gelmişken söyleyim dedim
Hocam bu problem halen devam ediyor bu problem yüzünden bilgisayar bile oynayasım gelmiyor gönderecegim uzun süre gözüme geliyor farzedelimki gönderdim güncelleme yapıp gönderidler veya hut düzelttiler bana ulaştıgında aynı problemle karşılaşırsam diye pek gönderesim yok ya
Bu sadece RAM frekansı ayarı XMP profilini açıp devam ediyorsunuz bunu zaten ilk aşamada yapmanız gerek ama bu yapmasanız bile sorun olmaz yinede deneyin bir sorun var mı yok mu anlarsınız.