- Tepki
- 3
Daha şimdi topladım pc yi deniyip yazıcamSelamlar,
BIOS Flash ışığı BIOS sürümünden kaynaklı olarak da yapabiliyor. Bir nevi BIOS sürümü işlenip sistem açıldıktan sonra sönmez ise, geçici olarak buga da giriyor sıkça yaşıyoruz. Şuan geçen sürede hala devam ediyor mu? Görüntü alabildiniz mi?
Hayır hala görüntü alamıyorum malesefSelamlar,
BIOS Flash ışığı BIOS sürümünden kaynaklı olarak da yapabiliyor. Bir nevi BIOS sürümü işlenip sistem açıldıktan sonra sönmez ise, geçici olarak buga da giriyor sıkça yaşıyoruz. Şuan geçen sürede hala devam ediyor mu? Görüntü alabildiniz mi?
Hayır hala görüntü alamıyorum malesef
Ryzen 5 5600 işlemci var bios sürümüde 3604Hangi BIOS sürümünü hangi işlemci için yapıyorsunuz?
Ryzen 5 5600 işlemci var bios sürümüde 3604
Aynen şimdi eski sürümü deniyorum zaten ışığın sönmesini bekliyorum inşallah sönerASUS resmi web sitesinde BIOS desteği olarak Ryzen 5600 için 3211'den sonrası oluyor diyor. Sürümde bir sıkıntı yok. Güncellemeyi yapamıyor olabilir. Taktığınız flash bellek içerisine BIOS sürümünü RAR olarak mı attınız? Ayrıca RAR'dan çıkartıp bir de klasör olarak koymayı denediniz mi?
Bir de son sürüm BIOS yerine, bir önceki versiyonu kurmayı dener misin?
Ekli dosyayı görüntüle 419
tAK
Güncelleme olurken ışığın yanıp sönmesimi gerek acaba benimki sürekli yanıyor fark ediyor mu?ASUS resmi web sitesinde BIOS desteği olarak Ryzen 5600 için 3211'den sonrası oluyor diyor. Sürümde bir sıkıntı yok. Güncellemeyi yapamıyor olabilir. Taktığınız flash bellek içerisine BIOS sürümünü RAR olarak mı attınız? Ayrıca RAR'dan çıkartıp bir de klasör olarak koymayı denediniz mi?
Bir de son sürüm BIOS yerine, bir önceki versiyonu kurmayı dener misin?
Ekli dosyayı görüntüle 419
tAK
Güncelleme olurken ışığın yanıp sönmesimi gerek acaba benimki sürekli yanıyor fark ediyor mu?
En alttaki ışık yanmaya başladı şimdide
Ram ledi yanıyorGörselden hangisi olduğu görünmüyor. Işığın yandığı yerde nerde takılı kaldığı yazar. Onu söyler misin?
Ram ledi yanıyor
Benim sıkıntı flash bellekteymiş sanırım hiç üşenmedim çarşıya inip yeni flash aldım onun için attım biosu oldu şuanRAM'e geçtiyse BIOS yüklenmiş olmalı. Şöyle deneyin. Sistemi kapatın. Ardından RAM'leri söküp tek slot ram kalsın. 1.slotta görüntü vermezse, sonra 2.slota takıp tekrar deneyin. BOOT ekranına geçiyor mu bakalım.
Benim sıkıntı flash bellekteymiş sanırım hiç üşenmedim çarşıya inip yeni flash aldım onun için attım biosu oldu şuan
Fat32 olması gerekiyor dosya sisteminin.Benim sıkıntı flash bellekteymiş sanırım hiç üşenmedim çarşıya inip yeni flash aldım onun için attım biosu oldu şuan