B550M DS3HGaliba uygulama ile güncellemeyi deniyorsunuz , bunu yapmayın. Anakartın modelini yazıp Gigabyte sitesinden son sürümü indirin ve USB belleğe atın. Sonra Bios üzerinden güncelleyin. Yüksek ihtimalle olacaktır. Anakart modeli nedir ?
Hocam orada nasıl bir hata aldınız peki? Varmı ona ait bir fotoB550M DS3H
direk bios dan yapmaya çalıştım ordada hata verdi
aynen arkadaşın dediği gibi zipten çıkarıp dene eğer yapmadıysan4 gün önce sizin dediğiniz gibi hatta Taner hocam ın videosunda dediği gibi hem zip li hemde zip den çıkartarak USB ye attım. Bios u oradan güncelledim sorun yaşamadım
Hocam orada nasıl bir hata aldınız peki? Varmı ona ait bir foto
4 gün önce sizin dediğiniz gibi hatta Taner hocam ın videosunda dediği gibi hem zip li hemde zip den çıkartarak USB ye attım. Bios u oradan güncelledim sorun yaşamadım
Hocam orada nasıl bir hata aldınız peki? Varmı ona ait bir foto
aynen arkadaşın dediği gibi zipten çıkarıp dene eğer yapmadıysan
.Galiba uygulama ile güncellemeyi deniyorsunuz , bunu yapmayın. Anakartın modelini yazıp Gigabyte sitesinden son sürümü indirin ve USB belleğe atın. Sonra Bios üzerinden güncelleyin. Yüksek ihtimalle olacaktır. Anakart modeli nedir ?
Merhaba bende geçen gün yaptım, aynı anakart var ilk görselde, Bios part numarası doğru değil diyor. Öncelikle şuna dikkat edin anakartınızın Rev numarası kaç anakartın sol kısmının alt taraflarına yakın yazar. Bende ki Rev 1.3 ona uygun yükledim. Siz sizin Rev sürümüne uygun biosu, gigabyte ın sitesinden anakartı seçip, rev numarasını seçip bios indirmeniz? Eğer bilmiyorsanız görselden bakın yapamazsanız siz görsel atın rev kodunu, size vereceğimiz bios u indirin.bios güncellerken böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek
anakartMerhaba bende geçen gün yaptım, aynı anakart var ilk görselde, Bios part numarası doğru değil diyor. Öncelikle şuna dikkat edin anakartınızın Rev numarası kaç anakartın sol kısmının alt taraflarına yakın yazar. Bende ki Rev 1.3 ona uygun yükledim. Siz sizin Rev sürümüne uygun biosu, gigabyte ın sitesinden anakartı seçip, rev numarasını seçip bios indirmeniz? Eğer bilmiyorsanız görselden bakın yapamazsanız siz görsel atın rev kodunu, size vereceğimiz bios u indirin.
Ekli dosyayı görüntüle 17910
bide sistemim bu sadece dedigim gibi anakartı özelleştirme kısmından degiştirdim b550 yaptımMerhaba bende geçen gün yaptım, aynı anakart var ilk görselde, Bios part numarası doğru değil diyor. Öncelikle şuna dikkat edin anakartınızın Rev numarası kaç anakartın sol kısmının alt taraflarına yakın yazar. Bende ki Rev 1.3 ona uygun yükledim. Siz sizin Rev sürümüne uygun biosu, gigabyte ın sitesinden anakartı seçip, rev numarasını seçip bios indirmeniz? Eğer bilmiyorsanız görselden bakın yapamazsanız siz görsel atın rev kodunu, size vereceğimiz bios u indirin.
Ekli dosyayı görüntüle 17910
Anakartın kutusunda da yazar. Bios küçük bir işlem ama yanlış yapılırsa büyük sıkıntılar getirir. Yanlış Bios yüklemeniz anakartı tuğla yapar yani kullanılmaz hale gelir, servise gidip orada bios atılması gerekir, evde yapılamaz o yüzden ya anakartınızın üstünden bakın, benim de ekran kartı takılı görünüyor altından bakınca ya da kutusunda ki rev numarasını teyit edin.
Evet en yeni revizyon ve bios güncellemesi 2 adet var siz vereceğim linkten Windows sürümünüze göre oradan seçin 10 veya 11 altından biosa basıp indirin flash belleğe çıkarıp arkadaki beyaz bios usb yerine takın sağlıklı olması açısından .Ekli dosyayı görüntüle 17917
dediginiz dogru çıktı rev 1.5 yazıyor bios güncelleme linkini bulabilirmisiniz yanlış birşey yapmayım
Dönüş yapmadınız olumlu veya olumsuz bir sonuç aldınız mı, ona göre konu kapatılsın. Bir de şu fotoğrafı kaldırın lütfen, SNo suna kadar var. Garanti sorgulattım istemsizceEkli dosyayı görüntüle 17917
dediginiz dogru çıktı rev 1.5 yazıyor bios güncelleme linkini bulabilirmisiniz yanlış birşey yapmayım
Ürün Adı | GIGABYTE ANAKART AMD AM4 MATX B550M DS3H |
Çıkış Tarihi | 06/03/2023 |
Garanti Bitiş Tarihi | 05/03/2026 |
Garanti Durumu | Garantili |
sorunu çözdüm sagolunDönüş yapmadınız olumlu veya olumsuz bir sonuç aldınız mı, ona göre konu kapatılsın. Bir de şu fotoğrafı kaldırın lütfen, SNo suna kadar var. Garanti sorgulattım istemsizce
Ürün Adı GIGABYTE ANAKART AMD AM4 MATX B550M DS3H Çıkış Tarihi 06/03/2023 Garanti Bitiş Tarihi 05/03/2026 Garanti Durumu Garantili
sno nedirDönüş yapmadınız olumlu veya olumsuz bir sonuç aldınız mı, ona göre konu kapatılsın. Bir de şu fotoğrafı kaldırın lütfen, SNo suna kadar var. Garanti sorgulattım istemsizce
Ürün Adı GIGABYTE ANAKART AMD AM4 MATX B550M DS3H Çıkış Tarihi 06/03/2023 Garanti Bitiş Tarihi 05/03/2026 Garanti Durumu Garantili
Anlattığımız şekilde çözüme ulaştı değil mi ?sorunu çözdüm sagolun
sno nedir