Arkadaşlar bildiğiniz gibi R7 370 ekran kartım yanmıştı hatta burda sormuştum eski kart alıcam X1900 var Ati falan diye almayın demiştiniz almadım bozuk ekran kartımı verip yerine Asus Marka GTX 275 aldım kart sağlam onu diyeyim şimdi sorunu mu ve başlangıcını anlatayım kısaca daha iyi anlayın diye. Kartı takınca belli bir süre kullandım windows 7 vardı kartın sürücüsünü kurdum sorunsuz kuruluyor burda da sorun yok ama her 5-10 dakika da bir sistemde durduk yere ekran birden gidiyordu klavye ışıklarıda gidiyordu reset atınca normal açılıyordu kartın sürücüsünü kurmadan öncede yapıyordu bunu. Dedim windows sorunu olabilir format atayım format ekranında windows is loading files kısmında donuyor tekrar denedim bu sefer diski birleştirme yapacağım zaman da aynısı oldu şuan ise biosa giriyorum menü içinde gezinirken bile donup kalıyor sebebi nedir sizce kaç gündür uğraşıyorum çözemedim halen lütfen yardımcı olun bir sürü foruma sordum kimse bilmiyor klasik cevaplar aldım bios pili sök vs artık son çare buraya sorayım dedim. Anakart MSI 970 Gaming ekran kartı Asus GTX 275 ramler ise 2x4 8GB Dual Kit DDR3 1600 Mhz.