valla bakalım ama sanmıyorum çoğu koltuk deri terletme olursa da minder vs. kullanırımkanka yazın terletirmi ya
valla bakalım ama sanmıyorum çoğu koltuk deri terletme olursa da minder vs. kullanırımkanka yazın terletirmi ya
Hayırlı olsun.alırım bi ho
Ekli dosyayı görüntüle 16449
Hayırlı olsun hocam Güzel günlerde kullanın. Kargo takip kodu vs bişey yok site de nasıl takip edebiliriz?alırım bi ho
Ekli dosyayı görüntüle 16449
valla bilemiyorum ama şahsen acelesi yok benim için yarın gelir herhaldeHayırlı olsun hocam Güzel günlerde kullanın. Kargo takip kodu vs bişey yok site de nasıl takip edebiliriz?
Arkadaşlar bende koltuk var ben almayacağım almak isteyen varsa mesaj atsın kodu verebilirim.Selamlar arkadaşlar,
PC Hocası forum kullanıcılarının ayrıcalıkları için rozetleri bekliyorduk biliyorsunuz. Şimdi ilk anlaşmamızı yaptık. Bundan sonra da foruma emek verenlere BOMBARDIRMAN devam edecek.
Tebilon ile birlikte yaptığımız foruma özel DXRacer Prince serisinden iki model 4.368 TL'den 3.299 TL'ye inecek. Aşağıdaki linkten oyuncu koltuklarının fiyatlarına bakarsanız, DXRacer modelinin mükemmel fiyata geldiğini görebilirsiniz.
• https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/dxracer,1,2.html
• https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu.html
KOLTUKLARI NASIL ALABİLİYORUZ?
1-) Önceliğimiz forumda emek vermiş, mesaj sayısı ve rozeti bulunan kişilere vermek. Sonrasında stoklar kaldığı sürece diğer kullanıcılar da alabilecek. Toplam stok sayısı: 80
2-) Yorumlar kısmına almak isteyen kişiler kendi düşüncelerini yazmaları yeterli. (Örneğin: "Forum'a özel bu kampanya için teşekkür ederim. Koltuk ihtiyacım vardı. DXRacer markasını da bildiğim için, bu indirimden faydalanmak istiyorum." gibi..) Ardından bir liste çıkartıp, Cumartesi günü alacak kişilere tek tek dönüş yapacağım. İndirim kodu kişiye özel olduğu gibi, 1 kişi 1 ürün alabilir.
• https://www.tebilon.com/dxracer-prince-series-pf132-nw-siyah-beyaz-oyuncu-koltugu/
Ekli dosyayı görüntüle 16110
• https://www.tebilon.com/dxracer-prince-series-pf132-nr-siyah-kirmizi-oyuncu-koltugu/
Ekli dosyayı görüntüle 16111
Sorularınız olursa yine yorumlardan iletebilirsiniz. Bu forum konusu Cumartesi günü Instagram'da da paylaşılacak. O yüzden satın almak isteyen kişilerin yarına kadar karar verip, mesajlarını yazmaları gereklidir.
GÜNCELLEME 1:
Siyah - Kırmızı modelini aldık biz de görünümü bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 16125
09:10'da beni de kargocu aradı ve adreste eksiklik var tarif eder misiniz dedi. Tarif ettim, tamam ben geldiğim vakit ararım diyip kapattı. Yaklaşık 3 saattir bekliyorum. Kargo eksikliği muhtemelen firmanın hatasıdır fakat kargocunun üslubu hoş değildi, şikayette bulunacağım.Beni yurtiçi kargo az önce aradı adres bilgilerinde eksiklik olduğu için şubeye gelip almanız gerekiyor dedi![]()
hocam hayırlı olsun aynı renk olanı aldım bende ilk izleminiz nasıl deri muhabbeti felanBenim siparişim geldi. Salı günü gece 1 gibi sipariş verdim. Sağolsun dualtime arkadaşımız kod verdi. Kargo daireme kadar getirdi. Eşimle bi 10dk'da kurduk. Kurulumu da gayet basit. Herhangi bir defo vs. bulunmuyor. Oturma kalitesi şuan için iyi sadece koltuk dirsekleri en üst seviyede sallantı yapıyor. Yurtiçi herhangi bir kod falan göndermedi kargo bilgilendirmesiyle alakalı. Pc Hocasına teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16461
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama boyun desteğinin lastikleri yanlış yerden mi geçmiş sankiBenim siparişim geldi. Salı günü gece 1 gibi sipariş verdim. Sağolsun dualtime arkadaşımız kod verdi. Kargo daireme kadar getirdi. Eşimle bi 10dk'da kurduk. Kurulumu da gayet basit. Herhangi bir defo vs. bulunmuyor. Oturma kalitesi şuan için iyi sadece koltuk dirsekleri en üst seviyede sallantı yapıyor. Yurtiçi herhangi bir kod falan göndermedi kargo bilgilendirmesiyle alakalı. Pc Hocasına teşekkür ederim.
Hocam kılavuzda o şekilde gösteriyordu, içerisinden geçince kısa oluyor tekrar kontrol ettim bu şekilde gösteriyor. Arkada bi toka var onun altında oluyor. Bazı modellerde toka var oraya geçen bu koltukda öyle değil. Mesela farklı bir modeli :Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama boyun desteğinin lastikleri yanlış yerden mi geçmiş sanki
Arka kısımdan güzel gözüküyor. Doğru bağlantı sanırım. Güzel günlerde kullanın çok harikaHocam kılavuzda o şekilde gösteriyordu, içerisinden geçince kısa oluyor tekrar kontrol ettim bu şekilde gösteriyor. Arkada bi toka var onun altında oluyor. Bazı modellerde toka var oraya geçen bu koltukda öyle değil. Mesela farklı bir modeli :
Ekli dosyayı görüntüle 16465
Bizim model :
Ekli dosyayı görüntüle 16466
Teşekkür ederim hocam umarım sizinki de geldiğinde içinize siner.Arka kısımdan güzel gözüküyor. Doğru bağlantı sanırım. Güzel günlerde kullanın çok harika
Sizden görünce bile sindi hocamTeşekkür ederim hocam umarım sizinki de geldiğinde içinize siner.
Benim siparişim geldi. Salı günü gece 1 gibi sipariş verdim. Sağolsun dualtime arkadaşımız kod verdi. Kargo daireme kadar getirdi. Eşimle bi 10dk'da kurduk. Kurulumu da gayet basit. Herhangi bir defo vs. bulunmuyor. Oturma kalitesi şuan için iyi sadece koltuk dirsekleri en üst seviyede sallantı yapıyor. Yurtiçi herhangi bir kod falan göndermedi kargo bilgilendirmesiyle alakalı. Pc Hocasına teşekkür ederim.
Koltuğu almayı düşünüyormusunuz? Elimde 1 adet kod var şuan kullanmayacagim verebilirimBana verebilirmisiniz? Satın alacağım kod bekliyorum iki gündür hocam.
Teşekkürler,
siparişi ne zaman verdin saat kaçta geldi madem teslimat kodu vermiyorlar biz tahmin yürütelimBenimde sipariş geldi.
Benimde sipariş geldi.