Daha önceki sayfalarda yorumum mevcuttu hocam, ben alabilirim uygun görürseniz.1 adet kod var arkadaşlar elimde Siyah-Beyaz model için. Alamayan varsa iletişime geçsin.
Almak istiyorsan 1 adet kod var elimde. İletebilirim İbrahim
Teşekkürler,
Daha önceki sayfalarda yorumum mevcuttu hocam, ben alabilirim uygun görürseniz.1 adet kod var arkadaşlar elimde Siyah-Beyaz model için. Alamayan varsa iletişime geçsin.
Almak istiyorsan 1 adet kod var elimde. İletebilirim İbrahim
Ben de bunu bekliyorum.Acaba ne zaman kargolanacak ürünler bilgisi olan var mı?
Herhangi bir kargolama süresi de yok sitede. Umarım erken verirlerBen de bunu bekliyorum.
Altta ki ilk mesajımda demiştim zaten. Eminim 1,3,5, mesaj atıp satmak için gelenlerde vardır diye . Çünkü çok var öyle yazan kimisi ucuz yoldan masrafsız kod olarak ucuza kimisi de koltuğu alıp normal fiyatına satacak. Bu gün ne dersek diyelim biri çıkıpta zaten o haktı ona verilmişti istediğini yapar, belki ihtiyacı yoktu, ya da farklı bir sorunu oldu gibisinden mesaj atacaklardı . Bende sadece belirtip alan olmak isterse de alsın dedim, yoksa dediğin gibi olay zaten ama her türlü satacaktır zaten.Ahlaksızlıktan başka bir şey değil umarım satamaz elinde kalır.
Bende almak isterdim elim varmadı yazmaya koltuk indirimli haliyle bile maaşımdan fazlaAma bilsem bir öğrenci bir depremzede için sıralamaya yazılırdım ben alamıyorsam birine elim uzansın isterdim
Emin 1 , 3, 5, mesaj atıp satmak için gelenlerde vardır. İkinci el sitelerden takip edeceğim bakalım çıkacak mı
![]()
hocam o tür insanların önüne kimse geçemez malesefAltta ki ilk mesajımda demiştim zaten. Eminim 1,3,5, mesaj atıp satmak için gelenlerde vardır diye . Çünkü çok var öyle yazan kimisi ucuz yoldan masrafsız kod olarak ucuza kimisi de koltuğu alıp normal fiyatına satacak. Bu gün ne dersek diyelim biri çıkıpta zaten o haktı ona verilmişti istediğini yapar, belki ihtiyacı yoktu, ya da farklı bir sorunu oldu gibisinden mesaj atacaklardı . Bende sadece belirtip alan olmak isterse de alsın dedim, yoksa dediğin gibi olay zaten ama her türlü satacaktır zaten.
Yarın, en geç Çarşamba günü kargoya vereceklerini söylediler.Herhangi bir kargolama süresi de yok sitede. Umarım erken verirler
Bugün Bilgi almak için siteyi aradım. Kargo için Bi tarih söylemediler. Ama çok geç olmaz dedilerHerhangi bir kargolama süresi de yok sitede. Umarım erken verirler
Çok iyiYarın, en geç Çarşamba günü kargoya vereceklerini söylediler.
Hocam 1 tb m2 ssd patlatin bitane bu hafta da cekelim depolama sikintisi yasioz gariban 256gb duruyo oyleKodların hepsini dağıttık. Almayan arkadaşlarımız vardı. İsterseniz kodu size verebilirler.
Ben de kargo için aradığımda yarın kargolayacaklarını aksi bir durumda Çarşamba günü kargolama işlemini yapacaklarını söylediler. Koltuk gelince alan kişilerden de yorumlarını bekliyorum. Ben de inceleme için yorum yapacağım.Bugün Bilgi almak için siteyi aradım. Kargo için Bi tarih söylemediler. Ama çok geç olmaz dediler
Çok iyi![]()
Bana verebilirmisiniz? Satın alacağım kod bekliyorum iki gündür hocam.arkadaşlar şuan bütçe kaynaklı ben alamıyorum. Siyah beyaz kod var elimde isteyene verebilirim
Varsa kod ben de istiyorumAlamayıp da başkasına verenler kime verdiğini yazsın da aynı kişiye birden fazla vermeyelim
Kod koltuğun diğer modeli için olabilir.![]()
Bir arkadaşımız kod verdi ama kod hata vermekte, kullanım süresi falanmı var kodun aceba? Bir türlü almak nasip olmadı![]()