Önemli Duyuru Bomba 5: Forum'a Özel RX 6600 Sistem 8.999 TL 🔥🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tjhakan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sistemi almak istiyorum çünkü 3 evlat babasıyım fiyat süper değerlendirip yaz tatilinde çocukları sevindirmek istiyorum.

RecoBen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar dostlar,

PC Hocası Forum'a emek veren arkadaşlarımızın emeklerini desteklemek ve bu forumun ayrıcalıklarından faydalanmalarını sağlamak amacı ile kaldığımız yerden seriye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta @Gencergaming ile birlikte hazırladığımız ve çok konuşulan F/P Kralı RX 6600 sistem rehberinin foruma özel ayrılan stoklarını duyurmak için konuyu açıyorum.

Toplamda 5 kişi 8.999 TL'den RX 6600 sistemi alacak.

Ekli dosyayı görüntüle 22204

SİSTEMİ ALACAK KİŞİLERİ NASIL BELİRLEYECEĞİZ?

1-) Herkes katılabilir. Sınır yok. Ancak öncelik olarak PC Hocası Forum'a emek vermiş, insanlara mesajları ile yardımcı olmuş, rütbeliden - rütbesize doğru bir sıralamamız olacak. Arada sırada foruma uğrayıp, sadece indirimli ürün almaya çalışan kişileri de ayrıca aktiflik durumlarından harici tutacağız. Rütbeli veya rütbesiz fark etmez.
2-) Sistemi almaya hak kazanan kişiye özel olarak link iletilecek ve 2 gün içerisinde satın almış olması gerekecek.
3-) Al-sat yapan kullanıcıları biliyoruz. Yenileri de elbet olacaktır. Ancak bu konuda kişi belirlerken bayağı ince eleyeceğiz.
4-) Amacım gerçekten ihtiyacı olan kullanıcıları tespit edip, o kişileri hak sahibi yapmaktır.

1 dolar 21.47 seviyesine tırmanmışken, böylesine önemli bir fırsatı "gerçek ihtiyaçlı kullanıcılar için" ayırmak istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 22205

NASIL KATILACAĞIM?

Katılmak için yorum kısmına neden bu sistemi almak istediğinizi bir kaç cümle ile anlatmanız yeterli. Örneğin: "Sistemi almak istiyorum. Çünkü fiyatlar uçmuşken uzun süredir para biriktirdiğim için bir türlü istediğim sistemi alamadım. Bu sistemi satın almak istiyorum." gibi.

Herkese hayırlı olsun :)
Umarım bana çıkar yeğenime hediye alacağım

loftyxdd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bitane pc var ama parçalar biraz kötü onları satıp biraz para ekleyip bu sistemi almak istiyorum

falcon-rc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc hocası izlerken ,takip ederken alamayacağım sistemleri bile takip ediyorum. Eski bilgisayarım suan idare ediyor. Yenisini almak istiyorum fakat dolar surekli yukarı çıkıp duruyor 🤣🤣orta segment bilgisayarım olsa fena olmazdı:)))

WildTiger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemi almak istiyorum çünkü bütçeme uyan en iyi sistem ve bu sistemi alamasam tekrar böyle bi şansım olmıycak

fndkk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar dostlar,

PC Hocası Forum'a emek veren arkadaşlarımızın emeklerini desteklemek ve bu forumun ayrıcalıklarından faydalanmalarını sağlamak amacı ile kaldığımız yerden seriye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta @Gencergaming ile birlikte hazırladığımız ve çok konuşulan F/P Kralı RX 6600 sistem rehberinin foruma özel ayrılan stoklarını duyurmak için konuyu açıyorum.

1-) Herkes katılabilir. Sınır yok. Ancak öncelik olarak PC Hocası Forum'a emek vermiş, insanlara mesajları ile yardımcı olmuş, rütbeliden - rütbesize doğru bir sıralamamız olacak. Arada sırada foruma uğrayıp, sadece indirimli ürün almaya çalışan kişileri de ayrıca aktiflik durumlarından harici tutacağız. Rütbeli veya rütbesiz fark etmez.
2-) Sistemi almaya hak kazanan kişiye özel olarak link iletilecek ve 2 gün içerisinde satın almış olması gerekecek.
3-) Al-sat yapan kullanıcıları biliyoruz. Yenileri de elbet olacaktır. Ancak bu konuda kişi belirlerken bayağı ince eleyeceğiz.
4-) Amacım gerçekten ihtiyacı olan kullanıcıları tespit edip, o kişileri hak sahibi yapmaktır.

1 dolar 21.47 seviyesine tırmanmışken, böylesine önemli bir fırsatı "gerçek ihtiyaçlı kullanıcılar için" ayırmak istiyorum.

NASIL KATILACAĞIM?

Katılmak için yorum kısmına neden bu sistemi almak istediğinizi bir kaç cümle ile anlatmanız yeterli. Örneğin: "Sistemi almak istiyorum. Çünkü fiyatlar uçmuşken uzun süredir para biriktirdiğim için bir türlü istediğim sistemi alamadım. Bu sistemi satın almak istiyorum." gibi.

2015 yılından kalma asus leptop artık kasmaktan beter oldu. Bu fiyata bu sisteme sahip olmak isteyenlerden birisiyim. Umarım ihtiyacı olanlara çıkar. Emeğinize sağlık. ❤️

Ahmet090

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yani Kaç yıldır bilgisayar almak istiyordum tam bütçme uygun olmuş inşallah bana çıkar forumda çok aktif değilim ama olsun şansımızı deniyelim

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Sistemi almak istiyorum. Çünkü fiyatlar felaket korkunç,artık imkansızlıktan ve nefsin istemesinden dolayı oyunları 25 fps oynamaktan bıktım.Yazılım bölümü okudum şuan işsizim ve android geliştirmeye çalışıyorum.İşlemci yetersizliği vs android simülatörü açmak bile 5 dakika mı alıyor.

mamiosm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayar bölümü okuduğum için böyle yüksek sistemler gerekli ama pahalılıktan alamıyordum umarım uygun fiyata çıkar ise alabilirim :)

peak16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar dostlar,

NASIL KATILACAĞIM?

Sistemi almak istiyorum ve bunu Allahtan istiyorum o dualari ve istekleri duyan ve işitendir ve sizide vesile kılarak verir

ahmedfurkan78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Foruma instagramdan gördüm ve geldim. Sistemi almak istiyorum çünkü oyun sistemim yok yeni bir bilgisayara geçmek istiyorum artık. Bay bay notebook :)

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Bana çıkarsa çok mutlu olurum. Yeni evliyim pc noktasında çok ciddi para ayıramıyorum çünkü allah nasip ederse çocuğum olacak inşallah. Tüm masraflarımız yeni gelecek tatlışa oluyor. Eğer olursa hayallerimin başlangıcı için bunu çok isterim.

cellchuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar öncelikle seviliyorsunuz. 2 yıllık kız arkadasim ile evlenme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Düğün dernek bütçesinin yanı sıra kendime mütevazı bir PC bütçesi ayirabildim. Bu bütçeyi aşmamak için iyi bir fırsat bu PC ve fiyat. Çıksın çıkmasin bizleri düşündüğüz için şimdiden çok teşekkür ediyorum kendi adima

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Sistemi almak istiyorum evimde bilgisayar yok daha fazla kesime hitap etmek için ve kendimi geliştirmek için gerekli olduğunu düşünüyorum verirsiniz memnun olurum vermezseniz de canınız sağolsun hepinizi seviyorum sevgiler selamlar 😊

Seckin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Sistemi almak istiyorum çünkü durmak bilmeyen bir piyasa var sonucun nereye gideceği meçhul eğer benden daha çok ihtiyacı olan varsa önceliğimi verebilirim çünkü herşey para değil

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Sistemi satın almak istiyorum çünkü hem yayın açıp kendi paramı kazanmayı hemde yazılıma kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum her defasında yazılıma başlamayı düşündüğümde aksilikler çıktı umarım bana yada daha çok ihtiyacı olan birisine çıkar.

mert1201

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normalde Rx 6500 xt sistem almayı düşünüyordum. Bu fiyata Rx6600 sistem çok uygun olmuş. Kısmetse belki bana nasip olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri