- Tepki
- 1,874
Bu cihazların ucuz olma sebebi nedir? Yurt dışı olmaları mı? (Sıfır olanlar için)
Son düzenleme:
Gidip yerinde görmek lazım aslında. Haberdar ederim cevap gelirse.Bunun cevabını ben de aşırı merak ediyorum açıkçası hadi Iraktan falan getirmeyi geçtik, o normal artık ama bunlar satış fiyatının da altında ve pek çok satıcıda öyle. napıyorlar anlamadım çakma xiaomi mi satıyorlar acaba. Cevabını bulursanız burayı güncelleyin hocam lütfen ben bakmıştım ama yok
Kaç ayda bir imei? Telefona göre değişiyormu?Hepsi kaçak olduğu için , cevabı bu kadar basit. Telefonlar çakma da değil , kendimde kullanıyorum. Orijinal cihazlar. Daha yeni bir tanıdıktan fiyat listesi aldık. Bu cihazlarda tek sıkıntı IMEI oluyor , o da cüzi bir miktarla hâlledilebiliyor.
Şansa bağlı attıktan sonra gidebilir kalabilir. Ama aşırı karlı oluyor.Kaç ayda bir imei? Telefona göre değişiyormu?
Benim bildiğim eğer kendiniz ucuz bir telefon alır yada eski ama kaçak olmayan bir telefondaki IMEI kullanılırsa sürekli mi ne kullanılabiliyor. Farklı yerlerden yaptırırsanız 120 gün süresi oluyor. Bana yasal uyarı mesajı geldi mesela.Kaç ayda bir imei? Telefona göre değişiyormu?
Irakın bölgesel yönetimi olan yerden kaçak getiriyorlar hocam.
Bu cihazların ucuz olma sebebi nedir? Yurt dışı olmaları mı? (Sıfır olanlar için)