Bu Cihazlar Neden Bu Fiyatta?

ÖmerB0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bunun cevabını ben de aşırı merak ediyorum açıkçası hadi Iraktan falan getirmeyi geçtik, o normal artık ama bunlar satış fiyatının da altında ve pek çok satıcıda öyle. napıyorlar anlamadım çakma xiaomi mi satıyorlar acaba. Cevabını bulursanız burayı güncelleyin hocam lütfen ben bakmıştım ama yok

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bunun cevabını ben de aşırı merak ediyorum açıkçası hadi Iraktan falan getirmeyi geçtik, o normal artık ama bunlar satış fiyatının da altında ve pek çok satıcıda öyle. napıyorlar anlamadım çakma xiaomi mi satıyorlar acaba. Cevabını bulursanız burayı güncelleyin hocam lütfen ben bakmıştım ama yok
Gidip yerinde görmek lazım aslında. Haberdar ederim cevap gelirse.

Veya satıcıya sormak lazım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hepsi kaçak olduğu için , cevabı bu kadar basit. Telefonlar çakma da değil , kendimde kullanıyorum. Orijinal cihazlar. Daha yeni bir tanıdıktan fiyat listesi aldık. Bu cihazlarda tek sıkıntı IMEI oluyor , o da cüzi bir miktarla hâlledilebiliyor.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Xiaomiler hep böyle. Kuzenim bundan da ucuz fiyata aldı 2 ay önce. İmei sıkıntısı olduğunda da telefoncuya götürüyordun hallediyor. (az bir miktar para ile)

Yani kaçak olduğu için bu fiyattalar çoğu ıraktan geliyor.

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hepsi kaçak olduğu için , cevabı bu kadar basit. Telefonlar çakma da değil , kendimde kullanıyorum. Orijinal cihazlar. Daha yeni bir tanıdıktan fiyat listesi aldık. Bu cihazlarda tek sıkıntı IMEI oluyor , o da cüzi bir miktarla hâlledilebiliyor.
Kaç ayda bir imei? Telefona göre değişiyormu?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kaç ayda bir imei? Telefona göre değişiyormu?
Benim bildiğim eğer kendiniz ucuz bir telefon alır yada eski ama kaçak olmayan bir telefondaki IMEI kullanılırsa sürekli mi ne kullanılabiliyor. Farklı yerlerden yaptırırsanız 120 gün süresi oluyor. Bana yasal uyarı mesajı geldi mesela.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri