Hocam ne kadara alacaksınız eski model kaldi bunlar. RX 6600 5.5k ona bakabilirsiniz8gb quadro AMD rx580 8gd5v2 gddr5 256 bit hdmi 3x displayport ekran karti
185 Dolara alıyorum hocam oyunu kaldirirmi Ramin 16 gb monitorum 2k ne dersin iyimi senceHocam ne kadara alacaksınız eski model kaldi bunlar. RX 6600 5.5k ona bakabilirsiniz
Çok pahalı hocam 185dolar rx580e 580 devri bitti çünkü. 4400tl falan yapıyor 5500tl ye çıkıp rx6600 alın aralainda %70-%80 FPS farkı var şiddetle tavsiye ediyorum. Rx580 asla almayın o paraya. Üzerine 1tl ekleyip kesinlikle rx6600 vs bakın185 Dolara alıyorum hocam oyunu kaldirirmi Ramin 16 gb monitorum 2k ne dersin iyimi sence
FPS nedirkiÇok pahalı hocam 185dolar rx580e 580 devri bitti çünkü. 4400tl falan yapıyor 5500tl ye çıkıp rx6600 alın aralainda %70-%80 FPS farkı var şiddetle tavsiye ediyorum. Rx580 asla almayın o paraya. Üzerine 1tl ekleyip kesinlikle rx6600 vs bakın
Hocam oyun oynarken aldığınız değerler yani FPS ne kadar çok yüksekse o kadar iyi akıcı olur oyun. Şöyle düşünebilirsiniz rx580 otobanda 100km ile gidiyor rx6600 çok rahat 170-180 ile gidiyor aralarında baya performans farkı var.FPS nedirki
Yok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocamHocam oyun oynarken aldığınız değerler yani FPS ne kadar çok yüksekse o kadar iyi akıcı olur oyun. Şöyle düşünebilirsiniz rx580 otobanda 100km ile gidiyor rx6600 çok rahat 170-180 ile gidiyor aralarında baya performans farkı var.
Sıfırdan bilgisayar mı alıyorsunuz yoksa diğer parçalar var tek ekran kartı mi kaldı
hocam çok kötü bunlar 500/600 okuma ssd neYok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocam
21250 TL bütçem var hocamhocam çok kötü bunlar 500/600 okuma ssd ne
bütçenizi söyleyin en iyisini önerelim adam sizi kazığa oturtuyor belli
hocma ben size önermiştm ?21250 TL bütçem var hocam
Yok onlari begenmedimhocma ben size önermiştm ?
hocam başka seçenekleriniz yok neyini beğenmediniz ?Yok onlari begenmedim
Hocam bu kağıtta ki bilgisayardan kaçın uzaklaşın bu sistemin tamamı Max ederi 7-8bin TL ki alınmaz çoğu parçası. 12bin TL ye bu kağıtta ki sistemden daha performanslı ve daha kaliteli markaları olan sistem var Gencergamingte PC 3.1 diye ona bakmanızı öneririm 12.900tl di sanırsamYok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocam
Hocam özelden mesaj attım size sağ üstte uçaktan kağıt varya oraya tıklayarak bakabilirsiniz yardımcı olayım sizeYok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocam
arkadaşın bütçesi 21kHocam bu kağıtta ki bilgisayardan kaçın uzaklaşın bu sistemin tamamı Max ederi 7-8bin TL ki alınmaz çoğu parçası. 12bin TL ye bu kağıtta ki sistemden daha performanslı ve daha kaliteli markaları olan sistem var Gencergamingte PC 3.1 diye ona bakmanızı öneririm 12.900tl di sanırsam
Hocam özelden mesaj attım size sağ üstte uçaktan kağıt varya oraya tıklayarak bakabilirsiniz yardımcı olayım size
Bu sistem alabileceğiniz en kötü sistem. Sistemde parça kalitesi diye bir şey yok. Eski ve sıkıntılı sayılabilecek RX 580 var. Artık ölü soket olmuş H510 anakart ve berbat bir işlemci olan 10400F var. PSU zaten C4 gibi birde 300w. Hayatta alınmaz.Yok 0 toplatiyorum istersen bı bak dosya gönderdim benim adım selim senin ismin ne hocam
bide 21.5k ya satıyorlarmıs yazık...Bu sistem alabileceğiniz en kötü sistem. Sistemde parça kalitesi diye bir şey yok. Eski ve sıkıntılı sayılabilecek RX 580 var. Artık ölü soket olmuş H510 anakart ve berbat bir işlemci olan 10400F var. PSU zaten C4 gibi birde 300w. Hayatta alınmaz.
21k ama arkadaş bilgisayar parçalarından fazla bilmiyor pubg vs gibi oyunlar oynayacak onları oynatsin yeter. 21k vermek yerine 12-13k veripte bu oyunları rahatlıkla oynar demek istediğim kendi seçimi tabikide.arkadaşın bütçesi 21k
pch v3.1 alın o zaman21k ama arkadaş bilgisayar parçalarından fazla bilmiyor pubg vs gibi oyunlar oynayacak onları oynatsin yeter. 21k vermek yerine 12-13k veripte bu oyunları rahatlıkla oynar demek istediğim kendi seçimi tabikide.