ARGB uzatma kablosuSistemim geldi ekran kartını taktım fakat bu kablolar hakkında bilgim yok
Bunları ellemem gerekiyormu hazır sistem geldi ekran kartını taktım sadeceARGB uzatma kablosu
Ekli dosyayı görüntüle 21438
Benim yapmam gereken tek şey ekran kartını takmak mi çünkü vida kutusu felan varUzatma kablosu hocam lazım değildir ondan boştadır tedirgin olunacak bişey yok
Gördüğüm kadarıyla ekran kartıda takılı siz taktıysanız evet sadece ekran krtını takıp power besleme kablolarını takacaksınız sonrasında ya allah diyip power tuşuna basacaksınızBenim yapmam gereken tek şey ekran kartını takmak mi
Bunları ellemem gerekiyormu hazır sistem geldi ekran kartını taktım sadece
ekran kartını vidaladıysanız yapmanız gereken başka birşey yok hocamBenim yapmam gereken tek şey ekran kartını takmak mi çünkü vida kutusu felan var
Hocam helal olsun ne göz varmış sizde ben onu görmedim bile kontrolcü yoksa kasada fanların kablosu o sanırım belkide uzatma onun ana karta bağlamak içinBu kablo nereye bağlı?
Ekli dosyayı görüntüle 21441
ucunu atarmısınızBu kablo nereye bağlı?
BoştaBu kablo nereye bağlı?
Şuanda sistemin kapağını kapadım arkadaşın link attığı kablonun aynısıucunu atarmısınız
Şuanda sistemin kapağını kapadım arkadaşın link attığı kablonun aynısıucunu atarmısınız
Çalıştırdım american la başlayan ekran geldi bide fan ışıkları yanmıyor nasi yanar üstteki fan çalışıyor sadece bideGördüğüm kadarıyla ekran kartıda takılı siz taktıysanız evet sadece ekran krtını takıp power besleme kablolarını takacaksınız sonrasında ya allah diyip power tuşuna basacaksınız![]()
Sana tavsiyem, daha iyi bir kablolama için GPU kablosunu bu şekilde değiştirmen.
Fan çalışıyor ama ışıkları mı yanmıyorBoşta
Şuanda sistemin kapağını kapadım arkadaşın link attığı kablonun aynısı
Çalıştırdım american la başlayan ekran geldi bide fan ışıkları yanmıyor nasi yanar üstteki fan çalışıyor sadece bide
Klavye mouse taktıktan sonra o american megatrends ekranından biosa atması lazım veya tuşa basmanı ister. Xmp aç biostan ramler için. Sonra windows kuracaksın. Fanları tam düzgün bağlamamışlar gibi gözüküyor. Anakart ve kasa modelin nedir?Boşta
Çalıştırdım american la başlayan ekran geldi bide fan ışıkları yanmıyor nasi yanar üstteki fan çalışıyor sadece bide
Üstteki fan çalışıyor bitekFan çalışıyor ama ışıkları mı yanmıyor
Klavye mouse taktıktan sonra o american megatrends ekranından biosa atması lazım veya tuşa basmanı ister. Xmp aç biostan ramler için. Sonra windows kuracaksın. Fanları tam düzgün bağlamamışlar gibi gözüküyor. Anakart ve kasa modelin nedir?
Anakart Gigabyte A520mk gördüğüm kadarıyla. Argb desteklemiyor. Kasanın kendi kontrolcüsü yok ise harici bir kontrolcü alana kadar ışıksız dönecek fanlar. Diğer dönmeyen fanlar içinse yine kasayla birlikte bir fan çoklayıcı çıkmadıysa anakartta tek fan portu olduğundan yine bir çoklayıcı alana kadar tek fan kullanacaksınız. Kasa Lian Li ama modelini öğrenirsem daha kesin konuşabilirim.
Fan Çoklayıcı bunu anakarta takıp bütün fanları takacaksın ve fanların hepsi artık anakarta bağlı olacak.
Argb kontrolcü'ye de şu argb çoklayıcı gibi bir çoklayıcı takıp fanlardan gelen argb kablolarını da buna bağlayacaksın. Bu sayede kontrolcü üzerindeki tuştan renkleri ayarlayabilirsin.
Tabi bunlar kasada kontrolcü vs yoksa yapman gerekenler, Lian Li'de olmayacağını sanmıyorum açıkçası.
Alttaki fanı calistirsam yeter şuanlikÜstteki fan çalışıyor bitek
Sistemin linki![]()
PCH V1.2 / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Lütfen yardımcı olun pek bilgim yokKlavye mouse taktıktan sonra o american megatrends ekranından biosa atması lazım veya tuşa basmanı ister. Xmp aç biostan ramler için. Sonra windows kuracaksın. Fanları tam düzgün bağlamamışlar gibi gözüküyor. Anakart ve kasa modelin nedir?
Anakart Gigabyte A520mk gördüğüm kadarıyla. Argb desteklemiyor. Kasanın kendi kontrolcüsü yok ise harici bir kontrolcü alana kadar ışıksız dönecek fanlar. Diğer dönmeyen fanlar içinse yine kasayla birlikte bir fan çoklayıcı çıkmadıysa anakartta tek fan portu olduğundan yine bir çoklayıcı alana kadar tek fan kullanacaksınız. Kasa Lian Li ama modelini öğrenirsem daha kesin konuşabilirim.
Fan Çoklayıcı bunu anakarta takıp bütün fanları takacaksın ve fanların hepsi artık anakarta bağlı olacak.
Argb kontrolcü'ye de şu argb çoklayıcı gibi bir çoklayıcı takıp fanlardan gelen argb kablolarını da buna bağlayacaksın. Bu sayede kontrolcü üzerindeki tuştan renkleri ayarlayabilirsin.
Tabi bunlar kasada kontrolcü vs yoksa yapman gerekenler, Lian Li'de olmayacağını sanmıyorum açıkçası.
Kasayı özelleştirip mi aldınız? Normalde Bitfenix kasa var çünkü. Kasa modeli lazım. Resimde atsanız iyi olur.Üstteki fan çalışıyor bitek
Sistemin linki![]()
PCH V1.2 / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Alttaki fanı calistirsam yeter şuanlik
Özelleştirmedim kasayıKasayı özelleştirip mi aldınız? Normalde Bitfenix kasa var çünkü. Kasa modeli lazım. Resimde atsanız iyi olur.
Lian li lancool 205M meshKasayı özelleştirip mi aldınız? Normalde Bitfenix kasa var çünkü. Kasa modeli lazım. Resimde atsanız iyi olur.
Yani videoda Bitfenix kasa ile kontrolcü olayını ayarlamışlar ama kasa stoğu bitince Lian Li ye geçmişler böyle bir olay olmuş anladığım. Kasanın içinde kontrolcü olup olmadığını internette bulamadım. Önde usblerin olduğu yerde herhangi bir renk
değiştirme tuşu var mı? Simge veya C harfi olabilir.
Alttaki fanı nasıl çalıştirabilirim şuan kasanın modelinde argb var yazıyor kasanın kendi fanı kontrolcusude vardır herhaldeYani videoda Bitfenix kasa ile kontrolcü olayını ayarlamışlar ama kasa stoğu bitince Lian Li ye geçmişler böyle bir olay olmuş anladığım. Kasanın içinde kontrolcü olup olmadığını internette bulamadım. Önde usblerin olduğu yerde herhangi bir renk değiştirme tuşu var mı? Simge veya C harfi olabilir.